Kunde overrasket over skilt i 365discount: "Hvorfor må man nu ikke det?"

Nyheder
Foto: Google Street View / Privat
Kunden var forundret over det skilt, som han stødte på under sin seneste tur i 365discount.

Lige nu læser andre også

Når de danske dagligvarebutikker oplever udfordringer, sker det indimellem, at de vælger at indføre nye regler, forbud og tiltag, som kunderne skal overholde.

Disse tiltag kan enten have til formål at skåne medarbejderne eller for at undgå uheldige situationer, herunder butikstyveri.

Nogle af de nye tiltag kan dog vække undren blandt kunderne - og en sådan situation står vi i netop nu.

En kunde har for nylig henvendt sig til Nyheder24.dk efter et besøg i 365discount i Børkop, hvor han stødte på et særligt skilt i butikken.

Skiltet oplyste, at det nu er forbudt at tage trolleyer, rygsække og sportstasker med ind i butikken.

"Hvorfor må man nu ikke det længere?" var kundens umiddelbare reaktion, da han så skiltet. Det fortæller han til Nyheder24.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Privat

Han forklarer, at skiltet var placeret ved den første køler i butikken og gjorde opmærksom på det nye forbud mod at medbringe bestemte typer tasker:

"På den første køler hænger der et nyt skilt, hvor der står, at det ikke længere er tilladt at have trolleyer, rygsække og sportstasker med ind i butikken. Det synes jeg er lidt vildt," udtaler manden, som ønsker at forblive anonym, til Nyheder24.

Da vi spurgte kunden, om forbuddet ville afholde ham fra at handle i 365discount fremover, virkede det dog ikke som om, kæden har noget at bekymre sig om:

"Jeg har aldrig en sportstaske eller lignende med mig, når jeg tager ind for at handle. Det kommer ikke til at berøre mig, men jeg kunne da forestille mig, at andre er ærgerlige over tiltaget," siger han.

Stigning i butikstyverier

Inflationen og de stigende priser på dagligvarer har presset danskernes økonomi i de seneste år.

Det har ført til en stigning i butikstyverier, hvilket har fået mange butikker til at indføre forskellige tiltag for at beskytte sig selv og deres ansatte.

Regler som den i 365discount i Børkop er et eksempel på, hvordan butikker forsøger at få løst disse udfordringer.

Anbefalet til dig