Kunder strømmer til Lidl efter dette produkt: Nu behøver du ikke længere et strygejern

Nyheder
Foto: Lidl
Er du træt af at stryge tøj, og er du endnu mere træt af den tid, du bruger på det? Så bare rolig, Lidl har hjælpen klar til dig.

Mest læste i dag

Tid er en af vores mest værdifulde ressourcer, og derfor er innovationer, der sparer os for minutter i hverdagen, altid velkomne. En af de opgaver, mange finder tidskrævende og kedelige, er at stryge tøj.

Heldigvis har Lidl nu lanceret et revolutionerende produkt, der lover at gøre strygning til fortid. Der er tale om Cleanmaxx skjorte- og blusejern, en enhed, der ikke kun hjælper dig med at spare tid, men også til en ret så overkommelig pris.

Den moderne løsning til strygning

Denne innovative enhed kombinerer to vigtige funktioner, tørring og strygning, i ét trin, hvilket gør den til en uvurderlig hjælper i hjemmet.

Lige nu er den sat ned, hvis man besøger en Lidl i Spanien, hvor den koster 69.99 Euro. Normalt er prisen 99.99 Euro.

Du skal måske ikke til Spanien lige foreløbigt, eller også har du ikke plads i baggagen på vej hjem. Det plejer dog heldigvis at være sådan, at mange ting i Lidls tilbudsavis i Spanien ofte vil komme til Danmark nogle uger efter.

Om det er tilfældet her, ved vi desværre ikke, men det er værd at holde øje med de kommende Lidl-tilbudsaviser, så du ikke går glip af det alternative strygejern.

Med sin evne til at håndtere forskellige typer tøj som skjorter, bluser, T-shirts og trøjer, der kan tåle tørretumbling, tilpasser denne enhed sig til enhver brugers behov.

Dens funktionelle design og lille størrelse gør den nem at opbevare og bruge, hvilket gør den til en uundværlig hjælper i ethvert hjem. Men hvad gør præcist dette produkt så specielt? Her er alle dens funktioner og fordele.

Foto: Lidl

Funktioner ved Cleanmaxx skjorte- og blusejern 1800 W

Dens vigtigste funktion er evnen til at tørre og stryge samtidig, hvilket eliminerer behovet for at bruge en tørretumbler og et strygejern separat.

Tekniske specifikationer:

  • Effekt: 1800 W

  • Mål: Cirka 42,3 x 18,1 x 105 cm

  • Vægt: 3,34 kg

  • Materiale: Plastik og aluminium

Denne lille strygestation har også en teleskopisk stang, der gør den nem at opbevare. Dette er især nyttigt for dem, der ikke har særlig meget plads til opbevaring. Den fylder næsten ingenting, når den ikke er i brug.

Sådan bruger du Cleanmaxx skjorte- og blusejern

Det er utroligt nemt at bruge Cleanmaxx skjorte- og blusejernet fra Lidl.

Du skal blot tilslutte enheden til strøm og placere den på en stabil overflade. Derefter placeres tøjet over enhedens oppustelige mannequin, juster den teleskopiske stang for at sikre, at tøjet er strakt ud, og vælg den passende tørre- og strygetid. Enheden klarer resten, og tøjet bliver jævnt tørret og strøget.

Denne proces sparer ikke kun tid, men sikrer også, at tøjet behandles skånsomt og undgår slid, som kan opstå ved traditionel strygning.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig