Kvinde afslører væsentligt problem med Netto: Kører i stedet flere kilometer til en Rema 1000

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu reagerer Netto.

Lige nu læser andre også

Indkøbsture er åbenbart ikke for hele familien.

En frustreret læser har henvendt sig til Helsingør Dagblad og delt sine udfordringer med at købe ind i Netto i Snekkersten.

Den to-årige søn på hendes arm bliver nødt til at dele vognrum med varerne, da der tilsyneladende er en akut mangel på indkøbsvogne med siddeplads til børn.

Læseren, der er nytilflyttet til Snekkersten og ønsker at forblive anonym, påpeger, at den eneste discountbutik i området ikke lever op til forventningerne, hvilket tvinger hende til at søge mod konkurrenten, Rema1000, der ligger fire kilometer væk.

- Jeg tænkte, at det var en tilfældighed, men alle følgende gange jeg har besøgt butikken, har der manglet vogne med siddeplads til børn. Der er kun to små vogne, hvilket betyder, at min søn må sidde oppe i vognen med alle varerne. Nej tak til hundelortesko i indkøbsvogn, siger jeg bare. Og det er i øvrigt også synd for den næste kunde, skriver hun til avisen.

Helsingør Dagblad har tidligere rapporteret om indkøbsvognsproblematikker i Prøvestencentret, hvor butikker samarbejder med boligområdet Vapnagård for at samle og transportere indkøbsvogne tilbage til centret. Dog har læseren ikke oplevet mangel på vogne, når hun handler i Prøvestencentret.

Pressechef hos Salling Group, Jacob Krogsgaard Nielsen, erkender problemet og understreger, at virksomheden arbejder på at løse det. Han forklarer, at indkøbsvogne regelmæssigt forsvinder, men nye vogne er allerede bestilt og på vej til butikken. Salling Group forsøger også aktivt at finde de forsvundne vogne for at sikre en smidig indkøbsoplevelse for kunderne.

I en tidligere artikel kaldte varehuschefen i Kvickly i Prøvestencentret, Bruce Brøndberg, problemet med forsvundne vogne et specifikt Helsingør-problem. Han påpegede, at han gennem årene ikke havde stødt på lignende udfordringer i andre områder, hvor han tidligere havde været leder af Kvickly-butikker.

Netto i Snekkersten ser nu frem til at modtage de nye indkøbsvogne og håber, at de forsvundne vogne snart vender tilbage, så kunderne ikke længere behøver at jonglere mellem varer og børn på deres indkøbsture.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig