Kvinde hævder at være Madeleine McCann: Nu afslører hun det

31/03/2023

Ida Hansson

Foto: YouTube
Kvinden, der hævder at være Madeleine McCann, afslører nu næste skridt, mens hun afventer DNA-testresultater.

Mest læste i dag

Den polske kvinde, der hævder at være Madeleine McCann, har afsløret over for Dr. Phil, hvad hendes næste skridt er, når hun modtager sine DNA-resultater tilbage.

21-årige Julia deltog i det langvarige talkshow i mandags og fortalte værten, at hun var overbevist om, at hun var den forsvundne Madeleine McCann, der forsvandt, mens hun var på ferie med sine forældre i Praia De Luz, Portugal, i 2007.

Julia, som også går under navnet Julia Wendell eller Julia Wandelt, indrømmede, at hun altid har stillet spørgsmålstegn ved sin fødsel og herkomst og siger, at kvinden, der opdragede hende som sin mor, altid skiftede samtaleemne og har tilbageholdt oplysninger såsom Julias fødselsattest.

Julia venter i øjeblikket på DNA-resultaterne, som vil be-eller afkræfte hendes mistanke.

Dr. Phil spurgte, hvorfor hun ikke havde sendt sit DNA til Scotland Yard for test endnu, da de ville være i stand til at sammenligne det med prøver for det forsvundne barn.

Hun hævdede dog, at hun havde forsøgt at kontakte organisationen, men uden held, og nu afventer hun resultaterne af en gentest for at finde sandheden. Det skriver Mirror.

Dr. Phil fortsatte med at presse på sagen og spurgte, hvad Julia ville gøre, hvis det polske par, der opfostrede hende, faktisk var hendes biologiske familie.

Til det svarede hun bestemt: "Jeg tror, ​​jeg er Madeleine McCann. Hvis hun er min mor, vil jeg ikke have kontakt med hende, det er det hele, men jeg tror, ​​hun ikke er min mor."

Julia fortsatte med at fremlægge sin påstand og insisterede på, at hun ville gennemgå enhver test, der er nødvendig for hende for at bevise sin påstand.

Som en del af sit "bevis" diskuterede Julia, hvordan de første seks sider i hendes 'sundhedsbog', som hvert polsk barn har, var mystisk tomme - ligesom hendes tidlige barndomshukommelse.

Julias forældre har tidligere indrømmet, at de var knust over hele situationen og hævdede, at hun ikke modtog den behandling, hun havde brug for for psykiske problemer.

I en erklæring udgivet i februar afslørede de: "For os som familie er det indlysende, at Julia er vores datter, barnebarn, søster, niece, kusine og stedniece. Trusler mod vores adresse fra Julia, hendes løgne og manipulationer, aktivitet på internettet. Det er indlysende at Julia ikke er Maddie. Vi er knuste over denne nuværende situation."

Kate og Gerry McCann, Madeleines forældre, har endnu ikke givet nogen officiel udtalelse om sagen.