Kvickly med vildt tilbud: Få denne populære drik helt gratis - betal kun for panten

Af: Lucas Andreas

|

06/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den populære drik har taget detailhandlen med storm.

Mest læste i dag

Af og til dukker der tilbud op, der er så fordelagtige, at de simpelthen er umulige at afvise.

Disse sjældne chancer kan komme fra enhver branche, lige fra detailhandel til online services, og tilbyder enestående værdi, der får kunderne til at handle hurtigt for ikke at gå glip af en gylden mulighed.

I en usædvanlig kampagne har en Kvickly-forretning i Broen Shoppingcenter, Esbjerg, sat gang i en gavmild aktion, der hurtigt har fanget de lokale kunders opmærksomhed.

Tirsdag eftermiddag markerede starten på en to-dages begivenhed, hvor forretningen deler gratis kasser af den populære drik Prime ud til sine kunder. Den eneste direkte betaling, kunderne skal bekymre sig om, er panten for de tolv flasker, som hver kasse indeholder.

Aktionen begyndte kl. 13.00 tirsdag og løber indtil onsdag aften kl. 20.00, eller så længe lager haves. Kunderne har ivrigt grebet denne unikke mulighed, og i løbet af den første eftermiddag blev hele 38 paller af Prime fordelt. Dette tilbud er betinget af et enkelt krav; kunderne skal foretage et indkøb for minimum 100 kroner i butikken for at kvalificere sig til at tage en kasse Prime med hjem.

Interessen for kampagnen blev forstærket tidligt tirsdag morgen, da to lastbiler ankom til Kvickly med i alt 56 paller Prime, hvilket bekræfter butikkens forberedelser til den forventede efterspørgsel. Butikken har opsat skilte, der informerer kunderne om tilbuddet, og opfordrer samtidig til at udtrykke deres interesse ved at skrive ‘ja tak’ til et opslag på butikkens Facebook-side.

Denne særlige promotion fra Kvickly er ikke blot en måde at forkæle de handlende på; det er også et intelligent træk til at tiltrække flere kunder til forretningen og øge salget. Samtidig skaber det positiv omtale og en følelse af fællesskab blandt de lokale indbyggere i Esbjerg. Det er ikke hver dag, at man ser en detailhandel give så generøst tilbage til sine kunder, hvilket gør denne begivenhed til en bemærkelsesværdig hændelse i byens handelsliv.

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig