Læge deler godt tip: 'Mærkelig' position på toilettet hjælper, hvis du er forstoppet

Nyheder
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hvis du har svært ved at aflevere, hvad du skal i toilettet, så er der hjælp at hente. En helt særlig stilling kan nemlig gøre en forskel.

Lige nu læser andre også

Daria Sadovskaya er en 29-årig læge fra Singapore, der er blevet populær på de sociale medier. Her deler hun ofte ud af sin viden på en letforståelig måde, så hendes seere nemt kan tage ved lære.

Hun er desuden kendt for at dele gode tips til emner, som de fleste ikke er meget for at tale om. Blandt andet har hun delt et godt tip til dig, der har problemer med forstoppelse.

Denne video har ifølge New York Post fået mere end 26 millioner visninger. I videoen viser hun en særlig position, som du kan bruge på toilettet, hvis du har svært ved at få afleveret, hvad du skal af med.

I videoen ser man, hvordan hun sidder på toilettet, og dernæst krydser sit venstre ben over hendes skød. Det vil sige, at hun ender med at sidde med sin venstre fod på højre lån.

Efter at have indtaget denne position, drejer hun sin krop mod venstre og kigger bag sig. Det ligner næsten et forsøg på en udstrækning, men det er ikke helt, hvad det handler om. Derimod kan denne position hjælpe dig, hvis du føler dig forstoppet.

"Hvad skal du gøre, hvis du er forstoppet og ikke kan komme af med det? Prøv denne position. Det vil hjælpe dig til at aflevere det hurtigt," skriver hun som tekst.

Forstoppelse kan ikke blot være til gene for dig. Det kan også være smertefuldt, og i værste fald kan det tilmed også have indflydelse på dit helbred, siger Daria.

"Forstoppelse er et problem i sig selv. Med det at sidde i den forkerte position kan også føre til hæmorider, analfissurer, urinproblemer, og endda øge risikoen for tyktarmskræft," siger hun.

"Ud over alt det ovenstående kan det forårsage ernæringsmæssige mangler, tarmdysfunktion og endda psykologiske problemer."

Hun fortæller også, at det ikke er en helt tilfældig position, hun viser i sin video. Derimod kan det hjælpe dine efterladenskaber med at 'komme hurtigere og nemmere ud'.

Daria understreger, at det ikke altid er nok at bruge denne position på toilettet. Derimod vil den kun være til gavn, hvis der er tale om 'let forstoppelse'.

"Ud over at sidde i denne stilling bør du øge dit fiberindtag, holde dig hydreret, træne regelmæssigt samt undgå koffein og alkohol," fortæller hun.

I kommentarsporet under videoen er der adskillige personer, der har skrevet, at videoen har hjulpet dem.

"Jeg sidder på toilettet lige nu, og det virker. Velsign din sjæl," skrev en bruger.

"Jeg er på toilettet, og det fungerer faktisk," lød det fra en anden.

"Jeg sidder her lige nu, og det virker," lød det fra en tredje.

Anbefalet til dig