Lærer betalte mindreårige elever for nøgenbilleder

Af: Ida Hansson

|

13/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Forældre opfordrer nu sine børn til at slette appen.

Mest læste i dag

28-årig Alton Edwards, ville angiveligt betale sine ofre mellem $10 (70 dkk) og $75 (530 dkk) for at sende ham billederne efter at have målrettet funden dem gennem sociale medier, fortæller Martin County Sheriff's Office.

Sherif William Snyder sagde, at hans agentur fik et anonymt tip om Edwards' plan - og at de talte med syv teenagere, som sagde, at de sendte ham nøgenbilleder.

Snyder sagde, at forældre skal være på vagt over for farerne ved online udnyttelse.

"Gå til dit barn i aften og sig: 'Jeg vil se i dit kamera og se på hver eneste app, der kan skjule billeder'," sagde Snyder til New York Post. "Hvis dine børn har Snapchat, så gå hjem i aften og slet det."

Edwards så ud til at målrette mod sårbare unge, sagde Snyder.

"Det ser ud til, at hans metode ville være at finde pigerne på Snapchat, tage et kig på deres venner og så bare begynde at sondere," sagde han til stationen. 

"Virkelig, det er pleje. Han finder et barn, der måske er mere sårbart, og han får dem til at sende billeder af dem upåklædt og sender dem penge."

Politiet fortæller, at de vil samarbejde med Snapchat for at gendanne billederne.

Ifølge Snyder har Edwards tilsyneladende betalt for billeder i flere år - men ingen har op før denne måned.

Martin County School District opfordrer forældre til at tage kontakt, hvis de tror, ​​at deres børn kan være blevet ofre for Edwards.

Edwards blev anklaget for syv tilfælde af opfordring til en mindreårig og blev holdt søndag for en kaution på $350.000 (2,5 millioner danske kroner), det skriver New York Post.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig