'Landmand søger kærlighed'-stjerne afviser tv-snyd

Af: Thea Andersen

|

11/10/2023

Nyheder
Foto: Anders Brohus/ TV 2
Foto: Anders Brohus/ TV 2
Sanne fra 'Landmand søger kærlighed' afviser tv-snyd.

Lige nu læser andre også

Tv-værten Lene Beier har for tiende sæson indtaget rollen som Kirsten Giftekniv på TV 2, hvor hun uge efter uge hjælper seks enlige landmænd med at finde kærligheden.

I denne sæson af 'Landmand søger kærlighed' stifter man blandt andet bekendtskab med 47-årige Sanne , der kommer fra Nordjylland, hvor hun har sin landbrugsejendom. Her avler hun islænderheste, men hun leder efter en mand, som hun kan opleve ting sammen med.

Det er i den forbindelse, at hun tilmeldte sig datingformatet. Med tilmeldelsen blev hun kastet ud i to ugers intensiv dating på landsdækkende tv, som fik sin ende i går.

Her blev Sannes to sidste mænd, Jan og Nikolaj, inviteret på hver deres solodate. Mens Jan oplevede Sæby planteskole, stod Nikolajs date på en tur i skoven, hvor han selv skulle at vælge et træ at kramme.

Tilfældigvis endte han med at vælge lige netop det træ, som er 'Sannes træ'. Herefter har spekulationerne kørt. Var der snyd i valget?

Over for HER&NU forsikrer 47-årige Sanne dog, at det var et rent tilfælde.

"Det er fuldstændig tilfældigt. Jeg synes jo, det var underligt, og jeg blev lidt paf over det," fortæller Sanne til HER&NU og tilføjer:

"Han står imellem 200 træer, så han kunne på ingen måde vide det."

Anbefalet til dig