Lasse Tvede von Magius blev kendt under 'Bachelorette': Nu giver han en status på kærligheden

Af: Liva H.

|

01/08/2024

Nyheder
Foto: TV 2
Foto: TV 2
Uhhh...

Lige nu læser andre også

Lasse gik målrettet efter Sofie, der var en af dette års to Bachelorettes. Men selvom han brændende ønskede at finde kærligheden og satsede alt på Sofie, endte han alligevel ikke med at få den sidste rose.

Selvom Lasse forlod programmet uden at finde kærligheden, gik der ikke lang tid, før han fandt nyt selskab.

Lasse har nemlig fået en kæreste.

Det afslørede han efter at have deltaget i DR's program 'Deadline', der omhandlede datingkulturen i Danmark. Her fortalte han, at kvinden, som han havde datet i noget tid, nu officielt var blevet hans kæreste.

Han udtalte: "Ret hurtigt efter jeg kom hjem, mødte jeg en meget sød pige, som jeg har datet i et par måneder. Det er en, jeg mødte på Hinge og faktisk havde matchet med for lang tid siden. Vi mødtes igen. Hun er skidesjov, meget empatisk, har god energi, er med på lidt af hvert og er et virkelig godt menneske, der er nem at snakke med."

Lasse havde dog allerede givet nogle hints om den nye kvinde i sit liv under 'afslutningen på Bachelorette' i begyndelsen af juli, hvor han nævnte, at han var begyndt at se en kvinde fra en datingapp, men at det på det tidspunkt var lidt udfordrende.

Men kærlighed er jo ikke en dans.

Instagram bekræfter Lasse også over for offentligheden, at han har fået en kæreste i et opslag med flere billeder fra den seneste tid. I billedteksten står der blandt andet: "Men kærlighedens sværvægter er altså, at jeg simpelthen har fået en kæreste?! Det er så vildt at sige højt. Jeg føler mig så heldig og taknemmelig. Zoom ind på brillerne for et glimt af kærligheden. Hun er fanme skøn."

Lasse endte altså alligevel at få en sidste rose og finde kærligheden.

Anbefalet til dig