Lastbilchauffør fik et chok, da han holdt ind til siden: Derfor blinkede bilister af ham

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Chaufføren forstod ikke hvorfor bilister intenst forsøgte at komme i kontakt med ham - indtil han stoppede op.

Lige nu læser andre også

En ellers rutinemæssig morgenkøretur tog en uventet drejning for flere bilister, da de pludselig stødte på sten på størrelse med fodbolde spredt ud over Flensborgvej syd for Aabenraa.

Klokken var 6.30, mørket hang over vejen, og regnen gjorde situationen endnu mere udfordrende.

- Det betyder, at fire personbiler påkører de her sten, hvilket resulterer i hjulskader, punkteringer og skader på undervognene, oplyser politikommissær Chris Thorning Vesterdal til JydskeVestkysten.

Årsagen til stenkaosset var dog ikke vejrets vilkår, men derimod en lastbil, hvis anhænger af ukendte årsager havde åbnet sig en smule. Dette resulterede i, at sand, grus og store sten røg ud på vejen og blev til farlige forhindringer for intetanende bilister.

Heldigvis var der hurtige og opmærksomme medtrafikanter, som forsøgte at advare lastbilchaufføren ved at blænde op og blinke af ham. Denne opmærksomhed fik chaufføren til at standse, og han blev herefter klar over det farlige problem, som hans åbne anhænger havde forårsaget.

Trods det dramatiske syn på vejen kan politiet bekræfte, at ingen personer kom til skade i forbindelse med episoden, og skaderne var udelukkende materielle.

Anbefalet til dig