Lastbilchauffør fik et chok, da han holdt ind til siden: Derfor blinkede bilister af ham

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Chaufføren forstod ikke hvorfor bilister intenst forsøgte at komme i kontakt med ham - indtil han stoppede op.

Mest læste i dag

En ellers rutinemæssig morgenkøretur tog en uventet drejning for flere bilister, da de pludselig stødte på sten på størrelse med fodbolde spredt ud over Flensborgvej syd for Aabenraa.

Klokken var 6.30, mørket hang over vejen, og regnen gjorde situationen endnu mere udfordrende.

- Det betyder, at fire personbiler påkører de her sten, hvilket resulterer i hjulskader, punkteringer og skader på undervognene, oplyser politikommissær Chris Thorning Vesterdal til JydskeVestkysten.

Årsagen til stenkaosset var dog ikke vejrets vilkår, men derimod en lastbil, hvis anhænger af ukendte årsager havde åbnet sig en smule. Dette resulterede i, at sand, grus og store sten røg ud på vejen og blev til farlige forhindringer for intetanende bilister.

Heldigvis var der hurtige og opmærksomme medtrafikanter, som forsøgte at advare lastbilchaufføren ved at blænde op og blinke af ham. Denne opmærksomhed fik chaufføren til at standse, og han blev herefter klar over det farlige problem, som hans åbne anhænger havde forårsaget.

Trods det dramatiske syn på vejen kan politiet bekræfte, at ingen personer kom til skade i forbindelse med episoden, og skaderne var udelukkende materielle.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig