Lejlighed i brand: To ud af tre personer er reddet ud

07/3/23 10:45

Nicolai Haugsted

Foto. Shutterstock
Brandvæsenet forsøger at redde en tredje person i bygningen

En brand opstod mandag morgen på Sundholmsvej på Amager i København, skriver B.T.

To personer er blevet reddet ud af brandvæsnet: den ene blev fundet i lejligheden branden opstod, hvor den anden blev reddet ud af nabolejligheden.

“Ilden er slukket, og to personer er blevet kørt til behandling for røg- og brandskader” skriver Københavns Politi på deres Twitter-profil.

“Hans tilstand er ukendt” lyder det fra vagtchefen ved Københavns Politi, Dyre Sønnicksen, da han fortalte om manden der blev reddet ud af lejligheden, hvori branden fandt sted.

Branden opstod i en lejlighed på tredje sal, hvor der nu kommer sort røg ud af. Det var i nabolejligheden, at den anden person måtte reddes ud.

“Under eftersyn af omkring liggende lejligheder blev én person fundet sovende. Vedkommende er overgivet til Regionens ambulance” skriver Hovedstadens Beredskab på Twitter.

Ifølge udmeldinger er en tredje person, en kvinde, fortsat til stede ved lejligheden. Kvinden befinder sig på bagsiden, hvilket gør det sværere for brandvæsenet at redde hende ud.

“Hun står uden for lejligheden på bagsiden af bygningen, som vender mod gården. Derfor er det sværere for brandvæsenet at nå frem til hende” informerer Sønnicksen som understreger, at det er baseret på brandvæsenets seneste opdatering.

Årsagen til branden er fortsat ukendt.

Opdateres...