LIGE NU: Dine indefrosne feriepenge kan udbetales nu

24/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu har du mulighed for at få udbetalt resten af dine indefrosne feriepenge.

Mest læste i dag

Så er øjeblikket kommet, hvor danskerne kan udbetale de længe ventede feriepenge, der har været indefrosset i snart et år.

Det blev i dag meldt ud, at der klokken 12:30 ville blive afholdt pressemøde, som blandt andet ville omhandle de indefrosne feriepenge. Her var det formodet, at danskerne ville blive informeret om, at pengene kunne udbetales.

Ligesom med årsopgørelsen er der dog taget forskud på glæderne, og dermed kan danskerne allerede nu få bedt om at få deres indefrosne feriepenge udbetalt.

Du har indtil den 31. maj i år til at ansøge om at få dine feriepenge udbetalt, og du kan ansøge om mere med de resterende to ugers feriepenge, hvis du ikke har valgt at udbetale feriepenge i oktober.

Få udbetalt dine feriepenge her

Pressemøde i dag

Tidligt onsdag morgen har regeringen valgt at indkalde til pressemøde. Der er nemlig nye informationer til danskerne.

Dette sker i kølvandet på, at Mette Frederiksen og folketingets andre partier med undtagelse af Nye Borgerlige har indgået en aftale om yderligere genåbning af Danmark.

Pressemødet i dag kommer dog ikke til at omhandle den aktuelle coronasituation, men det bliver i stedet et pressemøde, der vil omhandle den økonomiske situation i landet samt de to ugers indefrosne feriepenge.

Sådan lyder meldingen fra Finansministeriet i et opslag på deres Twitterprofil.

Finansminister Nicolai Wammen, skatteminister Morten Bødskov, erhvervsminister Simon Kollerup og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard vil være til stede på pressemødet, der finder sted klokken 12.30.

Pressemødet bliver afholdt i Rentekammersalen i Finansministeriet.