Målmand tog på Mc Donalds: Nu risikere han at blive fyret

Af: Liva H.

|

14/08/2024

Nyheder
Foto: Pixabay
Hvem havde troet at et restaurantbesøg kunne påvirke karrieren på en sådan måde?

Lige nu læser andre også

Selvom man måske skulle tro, at fodboldspillere let forbrænder kalorier og hurtigt taber overflødige kilo, hvis de skulle tage på, er der strenge forventninger til både fysisk form og vægt i sporten.

Det måtte den norske målmand Kristoffer Klaesson sande, da han blev konfronteret med kravene efter at være spottet af fans under et Mc Donalds besøg.

Den norske målmand Kristoffer Klaesson blev spottet af fans, mens han sad på McDonald's, hvilket umiddelbart virker harmløst. Men det skabte stor forargelse i hans polske klub, Raków Częstochowa. Klubledelsen blev informeret om restaurantbesøget og var allerede utilfredse med Klaessons fysiske form, da han mødte op i begyndelsen af juli. Ifølge Nettavisen fik han derfor besked på at reducere sin fedtprocent og tabe sig otte kilo. Selvom han havde forbedret sin fedtprocent, blev han udelukket fra at træne med holdet og var heller ikke med i truppen til kampen mod Lech Poznań.

Klaesson var heller ikke tilfreds med forløbet, og hans reaktion på situationen resulterede angiveligt i en bøde. Nu overvejer den 23-årige målmand at forlade klubben, og ifølge polske medier er ønsket om at afslutte samarbejdet gensidigt fra begge parter.

Anbefalet til dig