Madeleine McCann-sagen tager rystende udvikling: Nyt vidne kommer med bekymrende forklaring

Foto: Politi
Et nyt vidne beskriver dagene op til kidnapningen - og mange brikker passer bekymrende godt sammen.

Mest læste i dag

I de dybe skove på Portugals Algarvekyst, under en stjerneklar himmel, blev fundamentet for en skræmmende afsløring lagt – en afsløring, der kaster nyt lys over det mysterium, der har omsluttet forsvindingen af den treårige Madeleine McCann siden maj 2007.

Sådan lyder den seneste forklaring i den rystende og langvarige sag om kidnapningen af Madeleine McCann.

Sky News bringer en eksklusiv beretning fra Ken Ralphs, en britisk mand, der en uge før Madeleine forsvandt, blev vidne til en rystende samtale omkring et bål i et skovområde, et stenkast fra det sted, hvor tragedien udfoldede sig.

Denne aften skulle afsløre mørke hemmeligheder om planer, der rystede Ralphs til kernen.

"Vi sad omkring ilden en aften efter maden. Vi drak nogle få øl og i løbet af de tidlige morgentimer, begyndte min ven at græde. Jeg spurgte ham, hvad der var galt, og til sidst indrømmede han over for mig, at han var blevet blandet ind i Christians (den mistænkte i sagen, red.) planer om at stjæle et barn fra en rig familie i Praia da Luz," fortæller Ralphs om den skæbnesvangre nat.

Ralphs' forsøg på at overbevise sin ven om at trække sig fra disse farlige planer blev mødt med en forklaring, der kun kunne gøre indtrykket dybere og mørkere.

"Jeg sagde: Du skal ikke involvere dig i at kidnappe en person for en løsesum. Det er latterligt. Men så forklarede han: 'Nej, det er ikke på den måde.' Christian havde en kunde – en køber – linet op. Et tysk par, som ikke kunne få børn."

En uge senere rystede nyheden om Madeleine McCanns forsvinden verden, og Ralphs' bekendte forsvandt sporløst, og hans telt efterladt i aske.

Trods Ralphs' forsøg på at kontakte politiet og dele sin viden, forblev hans information ubesvaret, indtil Christian B. blev officielt mistænkt i 2020.

Med genoplivet beslutsomhed gik Ralphs igen til myndighederne, denne gang også til Scotland Yard og den tyske anklager Hans Christian Wolters, der nu leder efterforskningen.

Wolters bekræfter, at Ralphs' vidneudsagn er blevet givet videre til de tyske efterforskere, hvilket tilføjer endnu et lag til den allerede komplekse sag.

Mens Christian B. fortsat er den primære mistænkte og stædigt nægter enhver involvering i Madeleine McCanns forsvinden, står verden tilbage med flere spørgsmål end svar.

Anbefalet til dig