Mads Steffensen afslører nyt om podcast: Dette adskiller sig fra Mads og monopolet

14/1/21 13:43

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Madssteffensen.dk. - Alex Nyborg Madsen
Inden længe går den nye podcast Mads og A-holdet i luften - og nu afslører Mads Steffensen, at noget bliver helt anderledes end i Mads og monopolet.

Den 30 december meddelte Mads Steffensen, at han stopper på DR. Det betyder blandt andet end et farvel til det populære radioprogram Mads & monopolet, som han har stået i spidsen for i mere end 17 år. Kort efter løftede han sløret for, at han nu skal være vært på podcasten Mads og A-holdet hos Podimo.

Om den nye podcast skriver Podimo på sin hjemmeside, at det er “en fornyet udgave af det panel-baserede format Mads og Monopolet, som Mads Steffensen opfandt for snart to årtier siden.”

Mads Steffensen har røbet, at det første panel, der gæster podcasten, er Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind. Sidstnævnte skrev allerede den 30. december, at han ikke havde lyst til at være en del af Monopolet, når det var uden Mads Steffensen som vært.

“For mit eget vedkommende betyder Mads’ afgang også, at jeg ikke fortsætter i Monopolet. Jeg synes ikke, det er for mig, når jeg nu har været med fra start, så at skifte til det ny. Der må andre kræfter til,” skrev den tidligere Venstre-politiker på Facebook.

T-shirten bliver skiftet ud

Både Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind er alle tre erfarne Monopol-deltagere, som tidligere har hjulpet P4-lyttere med dilemmaer. De har gennem årene også været med til at vælge, hvilke lyttere, der har modtaget den eksklusive t-shirt med korte ærmer. Det er et fast indslag i Monopolet, at programmets bedste dilemma får en t-shirt. Dette koncept tager Mads Steffensen med videre i det nye format. Dog bliver t-shirten skiftet ud. Det fortæller han i sit seneste Instagram-opslag.

Foto: Instagram/ Mads Steffensen

Foto: Instagram/ Mads Steffensen

 

“Den eksklusive t-shirt med korte ærmer er blevet til det eksklusive...ja net...med halvlange remme,” skriver han. Nettet har et print med Mads Steffensens hoved på og nedenunder står der ‘Mads og A-holdet’.

Podcasten Mads og A-holdet sendes første gang den 15. januar.