Mai Manniche raser: "Hadefuldt, modbydeligt og decideret uintelligent"

Af: Ida Hansson

|

08/05/2023

Nyheder
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Frustrationen og vreden er til at tage og føle på.

Mest læste i dag

Inden længe udgiver smykkedesigneren og Only Fans-modellen Mai Manniche sin bog 'Mænd når de er værst'. Det gør hun nærmere bestemt d. 9 juni 2023.

Selvom bogen ikke engang er på hylderne endnu, så har den allerede formået at skabe en del debat.

Det der har sat gang hjulene er nemlig radiovært, journalist og forfatter Ditte Okman. Mai Manniche mener nemlig, at Ditte Okman fuldstændig har misset pointen med nogen, og at hun i den grad burde skamme sig.

"Det mindste erkender hun, at hun er MEGET besat! Men alt andet Ditte Okman vælger at skrive om mig og min nye bog ‘MÆND - når det er værst’ i dagens BT, er så hadefuldt, modbydeligt og decideret uintelligent. Har hun forstået, at bogen deler 27 kvinders (og én mands) afslørende fortællinger fra det virkelige liv? At det sådan set ikke kun er mig, der oplever mænd når de er værst - lige fra gaslighting til utroskab, vold og narcissime. At kvinder får smadret deres liv og selvværd pga psykisk og fysisk vold? At der er en grund til, at begreberne eksisterer…" skriver Mai Manniche i opslaget og fortsætter:

"Ditte Okmans naive og fordømmende tilgang til virkeligheden, er lige præcis derfor bogen er nødvendig. Netop de fordomme hun slynger om sig med, er grunden til, at kvinder bliver i den type forhold og tynges af skyld og skam! Men den der burde skamme dig er Ditte Okman. Hun burde kigge ind ad og så reflektere lidt over Madeleine Albrights vigtige citat:
‘Der findes et særligt sted i helvede for kvinder, der ikke hjælper hinanden’… Den plads er reserveret til Ditte Okman."

Mai Manniche understreger, at bogen skal skildre hvordan virkeligheden kan se ud, og at bare fordi Ditte Okman ikke har oplevet disse mænd, så betyder det ikke, at de ikke findes.

Mon ikke Ditte Okman godt kan forvente sig at få en signeret bog i postkassen?

Anbefalet til dig