Malte Ebert med stor afsløring

28/03/2023

Ida Hansson

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Nu kommer den tidligere 'Gulddreng' men en stor afsløring.

Mest læste i dag

Sangeren Malte Ebert, der også er kendt som Gulddreng, var en del af monopolet sammen med Nicolaj Kopernikus og Søs Marie Serup i podcasten ‘Mads og A-holdet’.

I forbindelse med et dilemma, der drejer sig om uventet graviditet, åbner Malte Ebert op omkring en personlig oplevelse. 

Han gjorde nemlig sin ekskæreste gravid, hvilket dengang satte parret overfor et stort dilemma:

“Først og fremmest er det her virkelig en situation, som sætter mange ting i gang, fordi jeg selv har stået i den.”, fortæller Malte Ebert i podcasten.

Yderligere pointerer han, at han synes, at man som mand skal sætte sine følelser til side og fokusere på at være der for sin kæreste:

“Man kan ikke sige til hende, at hun skal gøre det her eller det her. Man er to til at dele ansvaret, men det er hendes krop, og derfor er det i sidste ende hende, som skal træffe beslutningen.”, udtaler han.

I podcastens dilemma fortæller kvinden, der har indsendt dilemmaet, at hendes kæreste kun vil støtte hende, hvis hun vælger aborten. 

Det er noget, der ifølge Malte Ebert er en helt forkert tilgang fra kærestens side. Her tilføjer han også, at han ikke synes, at man kun kan bakke op i den ene ting. 

Den danske musikere fortæller yderligere, at han ikke selv ønskede at få et barn, da hans daværende kæreste blev gravid.

Men han fortæller også, at han selvfølgelig var blevet sammen med hende, selvom hun ville beholde barnet:

“Som jeg havde det dengang, så passede det ikke ind i mit liv, men jeg sagde til hende, at jeg støttede hende uanset hvilken beslutning, hun tog.”

I dag er Malte Ebert single, og han har stadig ingen børn.

Anbefalet til dig