Mand bidt af "ulvelignende dyr" nær sin have

25/09/2019

Christian Granhøj Skouboe

Modelfoto. Foto: Shutterstock
DNA-prøver skal nu afdække, hvorvidt der har været tale om en ulv, en hund eller et andet dyr.

Mest læste i dag

Tirsdag aften anmeldte en 26-årig mand fra Hjelmrode i Aabenraa Kommune, at han var blevet bidt i buksebenet af et større, ulvelignende dyr og havde pådraget sig rifter i læggen.

Dyret løb da det blev sparket

Hændelsen fandt sted nær anmelderens have. Manden var gået ud i området for at se, hvad der var sket, efter at hans hund var blevet skræmt.

Her stødte anmelderen på dyret, som han beskriver som ulvelignende, cirka 70 - 80 centimeter høj, havde grå/hvid farve og et stort hoved. Dyret bed derefter manden kortvarigt i buksebenet. Den 26-årige sparkede derefter dyret, der løb fra stedet.

Syd- og Sønderjyllands har taget DNA-prøver fra rifterne i læggen. Prøverne skal afdække, hvorvidt der har været tale om en ulv, en hund eller et andet dyr. For nuværende er det ikke muligt at oplyse noget om, hvornår resultaterne fra prøverne vil foreligge.

Måtte nogen i lokalområdet have kendskab til, at der har været en større hund løs i området onsdag aften, bedes man kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4. 

Syd- og Sønderjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger til pressen om hændelsen, men henviser til den relevante fagmyndighed, Miljøstyrelsen.

Anbefalet til dig