Mand får klage fra sin nabo gennem brevsprækken: Så giver han dette geniale svar

11/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Mandens svar til naboen har taget internettet med storm.

Mest læste i dag

En mand har nu taget internettet med storm efter at hans respons på en klage er blevet delt.

Mandens nabo havde i et venligt skriv anmodet om, at der blev skruet ned for mandens tv efter klokken 23.00.

Sedlen var dog ikke udelukkende en venlig anmodning, men også en anerkendelse af, at manden ‘trods alt’ så noget godt tv. 

Det skriver The Mirror.

På sedlen, som manden havde fået fra sin nabo, udtrykte hun, at hun også kunne lide ‘Game of Thrones’, som hun kunne høre, at manden havde kørende på sit tv om aftenen:

“Kære nabo. Jeg vil gerne bede dig venligt om at holde tv-støjen nede fra klokken 23.00 til klokken 8.00. Selvom jeg også nyder Game of Thrones meget, vil jeg helst ikke følge hele afsnit midt om natten. Tak for din forståelse”, stod det skrevet på sedlen.

Manden besluttede sig for at svare på henvendelsen, og nu har hans svar taget hele internettet med storm:

“Kære nabo fra House Bastings. Undskyld. Jeg var ikke klar over, at mit fjernsyn var højere end en Dothraki-horde i de sene timer. Selvom jeg ikke er født som Lannister, betaler jeg altid min gæld. Tag disse chokolader som en gestus af velvilje. Vindstille nætter vil komme. Tak for din forståelse”, skrev han.

De, der kender Game of Thrones, genkender helt sikkert de mange referencer til serien, hvorfor svaret har fået internetbrugere over hele verden til at grine over mandens undskyldning.

“Det var stilfuldt og sødt. En behagelig overraskelse, fordi jeg ikke forventede, at dit svar ville være sådan. Godt gået”, lød det blandt andet i kommentarfeltet på Reddit, hvor historien blev delt.

Anbefalet til dig