Mand fra Kolding slukkede sit tv: Få minutter senere kunne han ikke tro sine egne øjne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manden troede ikke på, at det kunne være rigtigt.

Mest læste i dag

Man siger, at heldet forfølger de tossede.

Om det var tilfældet, da en mand fra Kolding havde spillet 100 kroner på 10 fodboldkampe vides ikke, men han var i hvert fald ualmindeligt heldig.

Alle 10 kampe gik hjem og sikrede ham lidt over 450.000 kroner - selv om flere kampe var tæt på at gå galt undervejs.

Nu kan du se, hvordan han forvandlede 100 kroner til lidt under en halv million.

Det skriver Danske Spil.

”Jeg går da op i fodbold, men altså… det var jo mere held end forstand!”

Sådan siger en mand fra fjordbyen Kolding, som onsdag eftermiddag gættede udfaldet af 10 fodboldkampe og modtog en lille halv million kroner for besværet.

”Jeg havde lige lavet en kupon på telefonen, og så gik jeg bare ned til forhandleren og fik den skannet. Det var dejligt nemt. Jeg havde i hvert fald ikke forestillet mig, at det var 452.353 kroner værd – så nemt var det,” siger han med et grin.

Manden havde valgt otte kampe fra onsdagens runde i Champions League og garneret med to kampe fra den næstbedste, engelske række, og som han selv er den første til at erkende, så var der nok en smule held med i spillet undervejs. Eller faktisk var der en hel del held involveret.

For eksempel:

  • Shakhtar Donetsk skulle vinde – og vandt også 2-3 – men ukrainerne var bagud 2-0 ved pausen, og var desuden heldige med, at Royal Antwerp brændte et straffespark i 97. minut.

  • Atletico Madrid skulle vinde – og vandt også 3-2 – men madrilenerne var både bagud med 0-1 og 1-2 undervejs.

  • Lazio skulle vinde – og vandt også 2-1 – men scorede først sejrsmål i 95. minut, og forinden havde Celtic fået underkendt en scoring.

  • Manchester City skulle vinde – og vandt også 3-1 – men kom først foran i det 84. minut.

  • Crvena Zvezda skulle spille uafgjort mod Young Boys – og kampen endte også 2-2 – men serbernes udligning faldt først i det 88. minut.

"Det giver jo ikke mening"
Jyden kan faktisk slet ikke forstå, at det gik, som det gik.

”Det giver jo ikke mening, at det rent faktisk gik. Der var så mange steder, hvor det kunne gå galt og alt så ud til at gå imod mig – og så endte det med at fungere igen til sidst”, siger han og fortæller, at han sad og fulgte med på sin computer undervejs, så godt han nu kunne.

Lige indtil Lazio scorede til 2-1 dybt inde i overtiden. Så var alle 10 kampe pludseligt enten gået hjem, eller på vej til at gøre det, og SÅ turde han ikke kigge med mere.

”Til sidst måtte jeg simpelthen lukke ned for de kampe jeg sad og så. Jeg turde ikke se det, det var alt for nervepirrende. De resterende minutter i de andre kampe, efter at Lazio havde scoret, var de længste i mit liv. Der sad jeg bare og ventede på, at de endelige resultater kom. Og så kom de, og jeg tænkte bare: Det kan jo ikke passe!!”, fortæller han.

Men jo: Det kunne faktisk godt passe. Alle 10 kampe var gået hjem, og den glade mand fra Kolding var dermed lykkedes med at vinde ikke mindre end:

”Fire-hundrede-og-to-og-halvtreds-tusind-tre-hundrede-og-tre-og-firs kroner. Det giver jo ikke mening!”, siger manden igen med et grin.

Kuponen

Samlet odds: 4523,83

Indskud 100 kroner

Samlet gevinst: 452.383,-

Atletico Madrid-Feyenoord 1 (3-2)

Royal Antwerp-Shakhtar Donetsk 2 (2-3)

Leicester-Preston 1 (3-0)

Sunderland-Watford 1 (2-0)

FC Porto-Barcelona 2 (0-1)

RB Leipzig-Manchester City 2 (1-3)

Celtic-Lazio 2 (1-2)

Dortmund-Milan X (0-0)

Newcastle-Paris SG 1 (4-1)

Crvena Zvezda-Young Boys X (2-2)

Anbefalet til dig