Mand gjorde chokerende fund, da han luftede sin hund: Ringede straks til politiet

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Manden håndterede situationen til perfektion.

Mest læste i dag

At gå en tur med hunden er ofte en fredelig og nærmest meditativ aktivitet.

Selvom hundeluftning er meget rutinepræget, så sker det af og til, at turen kan tage en uventet drejning, og det kan en mand fra Stubbekøbing skrive under på.

Under en tur med sin hund, som inkluderede en overfart med Ida-færgen fra Stubbekøbing til Bogø, stødte manden nemlig på noget, der fik ham til at spærre øjnene op.

Sådan skriver mediet Presse-fotos.dk.

Da han var i fuld gang med at nyde den friske luft på Bogø, stødte han på et pistolmagasin, som var fyldt med 9 mm patroner.

Det overraskende fund fik straks hundelufteren til at handle. Han kontaktede omgående politiet for at oplyse dem om, hvad han var stødt på.

Betjentene i røret instruerede ham i, hvordan han sikkert kunne håndtere situationen ved at pakke magasinet ind i plastposer - ironisk nok de samme poser, han havde med til at samle op efter sin hund.

Efterfølgende ringede manden igen til politiets nødnummer for at arrangere afhentning af magasinet.

Hændelsen understreger ikke kun de uventede oplevelser, som hundeluftere kan støde på, men også betydningen af at handle hurtigt og korrekt i usædvanlige situationer.

Politiets hurtige respons og samarbejde med borgeren sikrede, at magasinet blev håndteret korrekt, hvilket mindskede risikoen for farlige situationer.

Episoden her fungerer som en påmindelse for alle om vigtigheden af at være opmærksom på sine omgivelser - selv på en tilsyneladende normal gåtur med hunden.

Du kan se billeder af hylstret herunder.

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk

Anbefalet til dig