Mand vågnede op til noget af en overraskelse: Hotelmanager suttede på dem

08/05/2023

Ida Hansson

Foto: Metro Nashville Police Department
Peter fik sig en oplevelse, som han nok sent vil glemme.

Mest læste i dag

Når man vågner op på sit hotelværelse, så regner de færreste nok med, at der er besøg af hotelpersonalet. Ikke desto mindre var det lige nøjagtigt det der skete for en gæst på the Hilton Downtown Nashville hotel d.30 marts.

Peter Brennan, fra Texas, overnattede på hotellet ved en konference. Cirka kl. 05 blev hans nattesøvn dog forstyrret. Den 52-årige hotelmanager David Neal havde nemlig lukket sig ind på gæstens værelse.

Ifølge Nashville Metropolitan Police havde David Neal kopieret et nøglekort for at lukke sig selv ind, rapporterer JOE, og da Peter Brennan vågnede, fandt han ud af, at hans tæer var i David Neals mund. Det skriver blandt andre Metro.

"Jeg sprang med det samme op og skreg. Gik i en slags fact-finding mode. Hvem er du? Hvorfor er du på mit værelse? Hvad laver du her? Jeg kunne se, at han havde uniform på, han havde sit navneskilt på. Han talte til mig, men gav mig ingen konkrete svar," fortæller Peter Brennan.

Hotelmanageren hævdede, at han kom ind på værelset, fordi han kunne lugte røg, men ingen andre gæster eller hotellets personale havde rapporteret, at de lugtede af røg den nat.

David Neal blev anholdt i sit hjem i det nærliggende Libanon, Tennessee og blev anklaget for groft indbrud og overfald.

Peter Brennan siger, at han endnu virkelig ikke føler sig tryg i sit eget hjem efter hændelsen, og han sagsøger både David Neal og Hilton Hotels.

"Hilton Nashville Downtown er uafhængigt ejet og drevet af en tredjepart, og ingen Hilton-enhed beskæftiger personale på denne ejendom. Vores gæsters sikkerhed og sikkerhed er vores topprioritet, og Hilton tager sager som disse meget alvorligt," lyder det fra en Hilton-talsmand.

Anbefalet til dig