McDonald's-medarbejder med stor afsløring: De færreste ved det

16/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Det bør du måske huske på.

Mest læste i dag

Mange danskere tager i ny og næ en tur på McDonald's. 

Ofte går turen gennem McDrive, da det næsten ikke bliver nemmere, end at bestille fra bilen. 

Men nu afslører en ansat, at man nok lige skal tænke sig om en ekstra gang, når man ruller gennem McDrive for at bestille sin mad. 

Nu afslører en kvindelig medarbejder nemlig at gæsternes samtaler kan høres gennem højtaleren, og at der er skjult kamera ved bestillingsstanderen. 

Det afslører hun i en video på TikTok.

Foto: TikTok 

På TikTok, under brugernavnet @secretfitzz, afslører den kvindelige McDonald's-ansatte blandt andet, at der bliver taget billeder af os, når vi kører en tur i deres drive-in. Og ikke nok med det, så kan de også høre vores samtaler.

Kamera ved højtaleren 

"Det faktum, at folk ikke ved, at vi kan høre jeres samtaler, selvom vi ikke taler til dig og tager imod din ordre," lyder det fra kvinden.

"Og vi har et kamera ved højttaleren, der tager et billede af dig, så vi ved, hvilken ordre, der er hvis. At se disse mugshots af tilfældige mennesker redder min dag," fortsætter hun.

Det er ikke alle, der har taget lige godt imod nyheden om, at deres samtaler potentielt kan være blevet overhørt af den eller de McDonald's-ansatte, der har været på arbejde de gange, hvor de har været en tur i drive-in.

I hvert fald har det fået flere til at give udtryk for, at de er blevet lettere paniske over udsigten til, at der er blevet taget billeder af dem, og at deres hemmelige samtaler måske er blevet overhørt.

"Hvis dette er sandt, kommer jeg der aldrig igen," skriver en person, mens en anden blot skriver: "Ny frygt låst op: Drive-thrus."

"Hvordan kan du høre mine samtaler, når du ikke engang kan høre mig skrige ind i mikrofonen fra 5 cm væk?" skriver en tredje, der tilsyneladende ikke er helt overbevist om, at kvinden taler sandt.