Medie graver ned i kronprins Christians privatliv: Afslører kæreste

Foto. Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Foto. Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Nu bryder hun tavsheden.

Mest læste i dag

I hjertet af det danske monarki, hvor privatliv ofte er skjult bag paladsets mure, har Kronprins Christian formået at holde sit personlige liv langt væk fra offentlighedens søgelys.

Dette gælder især hans romantiske forbindelser - indtil nu.

SE og HØR løfter sløret for en sød fortælling om ungdomskærlighed, der knytter sig til tronfølgeren selv.

Tronarvingen, som modsat sin far har været kendt for sin diskretion omkring privatlivet, har nu en del af sit hjertes historie delt med offentligheden.

Den udvalgte er ingen ringere end Jaqueline Adams, en jævnaldrende skolekammerat fra 9. klasse, der markerer sig som Kronprins Christians første kærlighedsforbindelse.

"Det er rigtigt, at vi har været kærester, men ellers har jeg ingen kommentarer," bekræfter Jaqueline Adams overfor SE og HØR.

Forholdet mellem Christian og Jaqueline tog sin begyndelse i folkeskolens trygge rammer, før de gik hvert til sit, og Kronprinsen senere indledte et nyt forhold under sit ophold på Herlufsholm. Imidlertid fandt de to turtelduer vej tilbage til hinanden, om end deres veje på ny er skilt.

Datter af kendt mor

Interessant nok er Jaqueline ingen almindelig skolekæreste.

Hun er datter af den anerkendte designer Elsa Adams, hvis relationer til det danske kongehus strækker sig langt. Med venskaber, der inkluderer grevinde Alexandra, og en professionel forbindelse, hvor Elsa Adams kreerer beklædning til kongehusets kvindelige medlemmer, er Jaquelines verden ikke ukendt med royale kredse.

For dem, der søger dybere ind i denne royale romance, lover SE og HØR i deres trykte udgave yderligere detaljer, herunder billedet af Kronprins Christians første kæreste. Bladet er på gaden fra torsdag.

Anbefalet til dig