Meghan Markle vender tilbage til Instagram: Så meget kan hun tjene pr. opslag

27/08/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Meghan Markle vender snart tilbage til Instagram, og står til at kunne tjene et enormt beløb på sponsorerede opslag.

Mest læste i dag

Meghan Markle har i forvejen flere indtægtskilder, men endnu én tilføjes snart til listen, da hertuginden af Sussex vender tilbage til Instagram.

I denne forbindelse har eksperter udtalt sig om hendes indtjeningspotentiale, som bestemt ikke befinder sig i den lave ende.

Tværtimod peger eksperter på, at hun kan tjene op mod 1 million dollars pr. sponsoreret opslag. Det svarer til næsten 7 millioner kroner, hvorfor det kan blive en særdeles lukrativ forretning for hende.

Ifølge Daily Star er Meghan Markle i fuld gang med forberedelserne til en relancering af sin konto på det sociale medie.

Hun og prins Harry forlod den Meta-ejede platform tilbage i 2020, hvor de deaktiverede deres fælles konto. På daværende tidspunkt havde de skrabet næsten 10 millioner følgere sammen på det sociale medie.

Ifølge en kilde vil hun 'meget snart' være at finde på det sociale medie igen. Ligeledes lyder det, at hun har sikret sig brugernavnet '@meghan'.

"Alle i Hollywood taler om, at relanceringen er nært forestående. Meghan har aldrig lagt skjul på, at hun ønsker at vende tilbage til Instagram," fortæller en kilde til Daily Mail.

Hendes beslutning om at vende tilbage til Instagram, kommer ikke som en overraskelse for Erik Schiffer. Derimod ser han det som det 'næste logiske skridt' for Meghan Markle.

"Jeg forventer, at hun hurtigt bliver en af de mest fulgte personer på Instagram. Der er berømtheder som Kardashians, der kan kræve 1 million dollars for et enkelt opslag, som promoverer et produkt," siger han.

"Der er ingen grund til, at Meghan ikke kunne tjene den salgs penge."

Selvom hun har gode muligheder for at tjene penge, skal hun være varsom, lyder det fra Schiffer. Hun er nemlig nødt til at sikre, at hendes profiler på de sociale medier kun byder på 'kvalitetsmærker'.

"Hun skal som hertuginde være forsigtig med ikke at blive set som om hun sælger hvert produkt under solen. Hun vil skal fokusere å kvalitetsmærker og -virksomheder, der er på linje med hendes politiske og sociale overbevisninger," fortæller han.

Marketingekspert Kent Moore er enig. Han mener også, at Meghan Markle har en god chance for at blive en af de højst betalte stjerner på det sociale medie.

"Jeg tror, at hun øjeblikkeligt ville være i top-10 over de bedst betalte influencere i verden. Meghan kan kræve en million dollars pr. opslag som et absolut minimum," lyder det fra Moore.

Anbefalet til dig