Meghan og Harry melder ud: Det er slut

Af: Ida Hansson

|

01/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Parret fortæller nu, at det er slut.

Mest læste i dag

Kilder siger, at Harry og Meghan håber, at 2023 bliver deres "forsoningsår" med den kongelige familie efter et turbulent år med Netflix-dokumentar og Harrys bog, 'Spare'.

I stedet for vil Harry og Meghan sandsynligvis forblive bag kameraerne. Det rapporterer The Sun. Det er altså slut med Netflix-dokumentarer og afslørende bøger.

Siden de erklærede deres beslutning om at træde væk fra det royale liv i 2020, har parret ellers kritiseret kong Charles, dronning Camilla, William og Kate.

Det er håbet, at denne beslutning vil spare den kongelige familie for yderligere smerte - og kilder siger, at det er, fordi de er løbet tør for materiale efter udgivelsen af ​​Netflix-serien 'Harry & Meghan' og Harrys bog. Det skriver Metro.

"Den periode af deres liv er forbi - da der ikke er noget tilbage at sige," lyder det fra en kilde.

Meghan har for nylig skrevet under på en aftale med Hollywood-talentbureauet WME - og det er sandsynligt, at firmaet har rådet hende til ikke at dele alle detaljer i parrets liv offentligt.

En kilde sagde, at parret beskrev den tid, hvor Netflix-serien og bogen blev udgivet, som deres "synlighedsæra" - og nu håber de at gå videre til et "forsoningsår".

Kilden hævder, at det er grunden til, at Harry og Meghan aldrig offentligt har kritiseret den afdøde dronning Elizabeth.

Anbefalet til dig