Melder ud: Camilla er rasende på prins Harry

04/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
'Soon-to-be' Dronning Camilla er angiveligt ikke særlig glad for prins Harry lige for tiden.

Mest læste i dag

I et kapitel af hans biografi 'Spare' fortæller hertugen af ​​Sussex, Harry, om kongens og dronningens forhold - og hvordan han og William tryglede deres far om ikke at gifte sig med hende.

"Jeg ved fra forskellige mennesker, der er tæt på hende, [at] hun var ret rasende over, hvad der blev sagt om hende. Men hun er ikke en, der kommer til at ringe til Harry eller [hans kone] Meghan [Markle] og råbe ind i telefonen til dem. Hun går bare videre ... jeg tror ikke, hun nødvendigvis vil tilgive, og jeg tror ikke, hun nødvendigvis kommer til at glemme," siger Nick Bullen, medstifter af True Royalty TV, til Fox News Digital.

Camilla og Harry skal se hinanden for første gang denne weekend, siden Harrys omskrevne bogen udkom.

På Harrys lynbesøg den 6. maj vil sandsynligvis, vil han tilbringe en nat i sit tidligere hjem Frogmore Cottage, som blev renoveret for £2,4 millioner efter hans ægteskab med Meghan. Det skriver The Sun.

Det kan sagtens være sidste gang, han bor på Frogmore, da parret er blevet bedt om at flytte ud i sommeren 2023, en anmodning fra kong Charles.

Harry vil se Charles kroning i Westminster Abbey og regner derefter med at være tilbage i USA til sønnen Archies fødselsdagsfejring.

Han vil ikke optræde på balkonen i Buckingham Palace under fejringerne, da kong Charles har begrænset det til kun at være kongelige.

Meghan bliver i USA for at være vært for Archies fødselsdagsfest og passe datteren Lilibet.