Nedtur for Messerschmidt: Folk buh'ede

16/06/2022

Ida Hansson

Foto: DF
Publikum havde ikke meget tilovers for DF politikeren.

Mest læste i dag

I dag skydes Folkemødet på Bornholm igang, og det varer frem til på søndag d.19.

For kort tid siden var det DF politikeren Morten Messerschmidt der indtog den store scene. Dog blev han ikke mødt af klapsalver - tværtimod.

Folk var nemlig ikke ovenud begejstrede for politikerens tilstedeværelse, så de kvitterede med buh-råb.

"Der var tale om en flok personer i farverigt tøj. Messerschmidt kvitterede selv ved at vinke til dem, da han forlod scenen. Så han havde bestemt bemærket dem," fortæller SE og HØR.

Det der fik den farverige flok til at komme med de negative tilråb var blandt andet, at Morten Messerschmidt snakkede om den seneste kritik af Lagkagehuset, som nu ikke længere sælger kagemænd/damer, men i stedet sælger "kagepersoner".

Raser mod regeringen

De stigende brændstofpriser har medført, at mange danskere har svært ved at finde pengene til at fylde brændstof i bilen. Andre har problemer med at betale andre regninger, fordi de prioriterer at tanke bilen, så de kan komme til og fra arbejde.

Til trods for, at der har været opråb fra flere sider, herunder fra Nye Borgerlige-politiker Lars Boje Mathiesen, der vil fjerne afgifter på el og brændstof, samt i form af et borgerforslag om at fjerne afgifterne, som har fået over 91.000 støttere, har regeringen intet gjort.

En af dem, der mener, at det ikke kan passe, er netop Morten Messerschmidt, som fortæller, at han er forarget over, at regeringen ikke fjerner eller sænker afgifterne på brændstof.

"Det her kan virkelig forarge mig. Har regeringen overhovedet nogen fornemmelse for, hvad det betyder for helt almindelige menneskers privatøkonomi, at benzinpriserne nærmer sig 20 kr.?" skrev han på Facebook.

I det samme opslag på det sociale medie gav han også udtryk for, at regeringen enten burde fjerne eller sænke afgifterne på brændstof.

Anbefalet til dig