Netflix bekræfter: Her er hovedpersonerne i fjerde sæson af den populære serie 'Bridgerton'

Af: Liva H.

|

24/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dét offentliggjorde Netflix i en video kaldet ' Official Announcement'

Lige nu læser andre også

Bridgerton, en af Netflix' mest populære serier, har taget verden med storm siden sin debut. Serien, som er baseret på Julia Quinns elskede romaner, fører seerne ind i en overdådig og dramatisk verden af den britiske adel i det tidlige 19. århundrede. Med sin blanding af romantik, intriger og en moderne twist på historiske realiteter, byder serien på en storslået produktion med farverige kostumer og en uforglemmelig fortælling, der efterlader seerne ivrige efter mere.

Ja, faktisk har mange siddet klistret til skærmen gennem de seneste tre sæsoner, hvor hver sæson har haft sine egne hovedpersoner. Derfor har det været ekstra spændende at spekulere på, hvem mon den fjerde sæson skulle omhandle.

Det har også været et stort ubesvaret spørgsmål, lige indtil nu.

Netflix har nemlig afsløret, hvem der er hovedpersonen i fjerde sæson. De har således lavet en videotrailer kaldet 'Official Announcement' hvor Benedict Bridgerton bydes velkommen på 'ægteskabsmarkedet' og som hovedperson i den kommende sæson.

Se videoen nedenfor:

Selvom du måske er ved at sprænge af spænding, og det ikke er blevet mindre af at se den ovenstående video, så må man altså væbne sig med tålmodighed.

Seriens showrunner, Josh Brownell, har nemlig meldt ud, at afsnittene både skal skrives, filmes, redigeres og eftersynkroniseres, hvilket altså ikke er noget, der er "bare lige til".

Det forventes derfor først at være i slutningen af 2026, at fjerde sæson af Bridgerton kan ses.

Anbefalet til dig