Normalt forbindes Netto med en hund: Men i denne by er det en kat

Af: Mie M.B

|

19/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den omstrejfende kat har en ejer, men foretrækker at hænge ud ved Netto

Lige nu læser andre også

Den lille stribede kat, kendt som Plet, har været en lokal sensation i flere år ved Nettos filial i Nykøbing. Med temperaturen faldende stiger bekymringerne for hans velbefindende. Plet, der er elsket af mange og har sin egen Facebook-gruppe, plejer at charme forbipasserende og nyde lidt mad og sol udenfor butikken. Det skriver SN.

Selvom Netto i øjeblikket er lukket på grund af renovering, og der ikke er kunder, der kan give Plet opmærksomhed, forsikrer både hans tidligere ejer og nabolaget, at han har det godt. Plets historie begyndte som en huskat, men han valgte sin egen vej og blev en populær allemands-kat.

Tidligere ejer, Anita Maria Petersen, deler, at de forsøgte at få Plet til at bo hos dem, men han foretrak at strejfe omkring. "Han får lidt nus, kæl, en godbid og lidt mad i ny og næ, men han foretrækker at gå sine egne veje. Også når det er koldt," siger hun.

Plet bevæger sig rundt omkring Madvigs Plads og gågaden og er blevet set ved forskellige butikker. Han har flere steder, hvor han kan søge ly, og hans fans og beundrere er klar til at hjælpe ham med varme og ly, hvis vinterkulden bliver for intens. 

Anbefalet til dig