Nu afslører prins Harry søde private detaljer

06/08/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Sammen med James Corden kørte Harry rundt i en åben dobbeltdækker-tourbus i Hollywood. De to optog programmet Carpool Karaoke - og her løftede Harry sløret for flere detaljer fra privatlivet.

Mest læste i dag

James Corden er også kendt fra sin værtsolle på programmet The late late show.

I programmet Carpool Karaoke, kører han rundt i bil med en kendt, hvor de to både taler om livet generelt og får sunget med på musikken. På grund af corona, blev programmet dog denne gang optaget i en bus, hvor det kunne foregå ude i den friske luft - og med den rette afstand. 

Tidligere har store stjerner som Justin Bieber og Paul McCartney også været med i Carpool Karaoke. Nu var det altså blevet prins Harrys tur til at være med - men det er dog langt fra første gang at de to taler sammen. James Corden og Harry har kendt hinanden i syv år og er også gode venner.

Dog var der alligevel ting på busturen der kom frem, som James Corden ikke vidste. Det skriver Hello Magazine.

Helt særligt navn

Undervejs lavede Harry og Meghan et Facetime opkald, hvor James Corden blandt andet blev overrasket over Meghans "kælenavn" til Harry.

"Haz, hvordan går din tur i LA?" spørger Meghan i samtalen, hvortil at James Corden overrasket spørger:

"Haz? Det vidste jeg ikke vi kaldte dig," siger han henvendt til Harry, som hurtigt svarer at James jo heller ikke er hans kone - med hentydning til at navnet er et som kun Meghan kalder ham.

Derudover faldt snakken naturligvis også på parrets søn Archie, der snart bliver to år. 

Han er allerede en livlig lille fyr, som både elsker sunde vafler til morgen og at synge. 

Harry afslørede også stolt Archies første ord, som var "krokodille". 

"Hans første ord var krokodille - tre stavelser," understreger Harry stolt.

Det er ikke længe siden at Harry og Meghan kunne afsløre at de venter sig endnu et barn. Det afslørede de på Valentinsdag.

Anbefalet til dig