Nu er det afgjort: Her kan du få Danmarks bedste cocktails

Af: Liva H.

|

03/10/2024

Nyheder
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Hvad er bedre end gode cocktails?

Lige nu læser andre også

At tage på bar handler for mange om mere end bare at få en drink. Det er stedet, hvor man mødes med venner, griner, deler historier og skaber minder. Uanset om du foretrækker en klassisk pub, en trendy cocktailbar eller et sted med live musik, har Danmark masser at byde på, når det kommer til baroplevelser. Men blandt landets mange barer er der én, der skiller sig ud.

Nu er Danmarks bedste bar nemlig blevet kåret, og det er ikke uden grund, at den har vundet denne fornemme titel.

Danmarks bedste bar er nu blevet kåret af en række af landets førende madanmeldere. I år går den prestigefyldte titel som Danmarks bedste bar 2024 til Apéro, som ligger i hjertet af København. Det er foreningen Danske Madanmeldere, der står bag kåringen, og de består af nogle af de mest anerkendte mad- og drikkeanmeldere fra danske medier.

Apéro, kendt for sin unikke atmosfære og imponerende udvalg af cocktails, har formået at skille sig ud blandt konkurrenterne. Med en kombination af kreativitet, kvalitet og et øje for detaljer, har Apéro vundet både anmeldere og gæsters hjerter.

Foreningen bag kåringen, Danske Madanmeldere, består af prominente navne som Svend Rasmussen fra Gastro, Søren Frank fra Berlingske og Jesper Uhrup fra "Where to Eat in Copenhagen," det må derfor siges at være noget af et skarpt dommerpanel og et nåleøje at slippe afsted med en kåring, da forventingerne er høje. Men det lykkedes for Apéro.

Med denne pris er Apéro nu officielt stedet at tage hen, hvis man vil opleve landets bedste baroplevelse.

Selvom restaurant og baren godt er klar over at de leverer god mad og drikkevare, så er det alligevel meget beærede og stolte af sin kåring.

Instagram deler de et billede af diplomet og skriver " Tak er blot et fattigt ord! Vi bukker og nejer ydmygt for anerkendelsen"

Se opslaget nedenfor:

Anbefalet til dig