Nu er det slut: Dansk rapper stopper karrieren

Af: Liva H.

|

16/04/2024

Nyheder
Rasmus Weng Karlsen/Gonzalesphoto/Ritzau Scanpix
Rasmus Weng Karlsen/Gonzalesphoto/Ritzau Scanpix
Efter mere end to årtier i musikbranchen annoncerede den danske rapper

Lige nu læser andre også

Efter mere end to årtier i musikbranchen annoncerede den danske rapper USO, kendt for hits som 'Klapper af den' og 'Ingen diskussion', at han snart vil trække sig tilbage.

På Instagram deler den 43-årige århusianer, at han vil udgive sit sidste album senere i år.

"Det har været en velsignelse at skabe rapmusik i over 20 år. Tak for støtten og de uforglemmelige oplevelser og minder. Jeg har sat mit præg på den danske musikscene og opnået alt, hvad jeg drømte om, hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Men nu er det tid til at runde af," skriver USO, og tilføjer: 

"Det er tid til at begynde et nyt kapitel og nye eventyr. Jeg har besluttet at mit kommende album også bliver mit sidste."

USO, hvis rigtige navn er Ausamah Saeed, nævner ikke, hvad han planlægger at gøre fremover. Dog har han tidligere oplevet store udfordringer, herunder et hjertestop sommeren 2022, der næsten kostede ham livet og tvang ham til at overveje en tidlig pensionering fra musikken. 

"Der var et punkt, hvor jeg troede, jeg aldrig ville lave musik igen. Jeg begyndte endda at finde fred med den tanke, da min hjerne ikke fungerede optimalt, og jeg havde svært ved at finde ordene," delte han tidligere i år.

USO har også beskrevet, hvordan han efter hjertestoppet lå i koma i fire dage og derefter gennemgik et års genoptræning.

Hans livsstil med sene nætter i studiet, usund mad, utilstrækkelig træning og for mange fester havde taget hårdt på hans helbred, hvor han på sit højeste vejede 97 kilo.

Det skriver Ekstra Bladet.

Anbefalet til dig