Nu giver Stephanie og Cengiz svaret, alle har ventet på: To gange er det sket

Af: Liva H.

|

17/09/2024

Nyheder
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Det afslører parret i deres podcast "Geggo og Cengiz - Helt Ærligt"

Lige nu læser andre også

Stephanie 'Geggo' Karma Salvarli og Cengiz Salvarli er ikke kun partnere i privatlivet, men også på arbejdsfronten. De har gennem flere år arbejdet tæt sammen, både i deres fælles virksomheder og i forskellige tv-programmer. Senest har de samarbejdet om deres populære podcast Geggo & Cengiz - Helt Ærligt, som nu har rundet 100 episoder på streamingplatformen Podimo. I podcasten deler de ugentligt deres tanker, oplevelser og indblik i familiens hverdag, hvor de åbent inviterer offentligheden ind i både livets kriser, sjove øjeblikke og 'leverpostejs 'livet.

Det skriver HER&NU.

Stephanie 'Geggo' Karma Salvarli og Cengiz Salvarli har i snart 10 år været et stærkt par både privat og professionelt. Men med så meget tid sammen både derhjemme og på arbejdet, undrer mange fans sig: Er de nogensinde blevet uvenner undervejs?

I en nylig episode af deres podcast blev spørgsmålet taget op, og Stephanie afslørede, at de ikke altid har været helt enige. Faktisk har der været to gange, hvor de har været så uenige, at det har været tydeligt under optagelserne. "Vi har været meget uvenner to gange," indrømmer hun ærligt og forklarer, at selv produceren har bemærket det.

Selvom parret har haft deres uenigheder, mener Stephanie, at deres lyttere sandsynligvis ikke har lagt mærke til det. Hun forklarer, at deres daglige tone ofte er lidt hård, hvilket kan være grunden til, at deres skænderier ikke har været tydelige for andre. "Vores jargon er lidt hård i forvejen," siger hun, og påpeger, at hvis de havde en mere kærlig og blid tone til daglig, ville det være nemmere at opfatte, når de var uvenner.

Cengiz har en anden opfattelse af, hvorfor deres konflikter ikke har påvirket podcastens indhold. Han mener, at det skyldes deres evne til at være professionelle, når de arbejder sammen. "Jeg tror, det er fordi vi kan lægge det fra os, når vi går ind og optager," forklarer han og understreger, at det er vigtigt for ham at skille privatlivet fra arbejdet.

Men for Stephanie er det ikke altid så nemt at ignorere, når de har været uenige. Hun indrømmer, at det kan være svært at lave både podcast og tv, hvis de ikke er på god fod. Alligevel har de formået at finde en balance, der gør det muligt at fortsætte deres mange projekter sammen.

På trods af de få konflikter har Stephanie og Cengiz bevist, at de kan balancere både deres privatliv og arbejdsliv med succes. Deres podcast fortsætter med at være en stor succes, og deres ægteskab har holdt stand gennem både op- og nedture.

Anbefalet til dig