Nu sker det: Kongeparret skifter adresse

Af: Liva H.

|

23/09/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kongeparret og deres børn har nydt en skøn sommer, men nu er tiden inde.

Lige nu læser andre også

For kongeparre tog deres børn har sommeren budt på en skøn sommer i Kancellihuset ved Fredensborg Slot, men nu har vi ramt efteråret og det betyder at kongehuset nu har offentliggjort datoen for hvornår de flytter.

Det skriver BILLED-BLADET.

Kongeparret har nydt en dejlig sommer. Men nu er tiden kommet til at vende tilbage til København og dét er der netop sat dato på.

Ifølge kongehusets kalender flytter kong Frederik og dronning Mary den 26. september tilbage til Frederik VIII's Palæ ved Amalienborg.

Første gang nogensinde

Denne sommer har været en særlig periode for kongeparret, som har haft mulighed for at slå sig ned på Fredensborg Slot som konge og dronning. Et af de synlige tegn på deres tilstedeværelse har været skilderhusene ved slottet, hvor kong Frederiks kongemonogram nu pryder indgangen.

Sommeren har også budt på en første kig ind i parrets nye anneks, som er en ny tilbygning til Kancellihuset – et projekt, der har skabt ekstra plads og komfort for familien under deres ophold på slottet.

Ikke helt som det plejer

Selvom kongen og dronningen snart rykker tilbage til hovedstaden, vil det være et lidt anderledes hjemkomst denne gang.

Kronprins Christian vil nemlig ikke være med ved deres tilbagevenden til Amalienborg. Han befinder sig i øjeblikket på et længerevarende ophold i Østafrika og forventes først at vende hjem til Danmark i december.

Anbefalet til dig