Nyfødt baby smidt i skraldespanden tæt på natklub

Nyheder
Det var i dette område, at babyen blev fundet - Foto: Googlemaps.
En lille baby blev kasseret tæt på en natklub i Lissabon. Heldigvis har den lille dreng det godt nu, efter han blev fundet i en skraldespand af en hjemløs.

Mest læste i dag

En officiel kilde fra Lissabons Universitetshospital, har udtalt, at den indleverede dreng i dag har det 'klinisk godt'. Babyen vil stadig være under observation, og flyttes derfor til intensiv pleje på et andet hospital i byen. 

Det var i sidste øjeblik, at den lille baby blev fundet i tirsdag. Drengen blev fundet i en tilstand af svær hypotermi, og kunne ikke have overlevet meget længere. Udover hypotermi, som er lav kropstemperatur, var der ikke andre sundhedsproblemer for drengen. En anonym kilde fra hospitalet udtalter til det lokale medie 'Observador', at barnet har været heldig med at overleve. 

Den lille dreng blev bragt til hospitalet i en kritisk tilstand sent tirsdag eftermiddag. Barnet blev fundet i en skraldespand tæt på en natklub i Lissabon. Drengen havde stadig en del af navlestrengen, hvorfor myndighederne tror, at barnet er født for nylig. 

Det var en hjemløs, der besøgte området, der fandt barnet og rapporterede fundet til myndighederne. Ifølge myndighederne blev barnet efterladt om morgenen og blev fundet klokken 17:32.

Nu efterforskes sagen af politiet.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig