Nyheder24 trækker ordlyd tilbage i artikel med Nordic Female Founders

05/01/2024

Redaktion .

MGDK
Nyheder24.dk bragte i går en citathistorie på en artikel fra Frihedsbrevet, der anklagede Mia Wagner og Anne Stampe Olsen for at have løjet sig til 10.2 millioner statskroner. Vores artikel indeholder urigtige oplysninger.

Mest læste i dag

Nyheder24.dk bragte i går denne artikel, hvor det fremgik at Mia Wagner og Anne Stampe Olsen havde snydt sig til 10.2 millioner statskroner. Dette var fejlfortolket og udokumenteret af Nyheder24, eftersom dette ikke blev sagt i de citater, der fremgår i artiklen. Ejeren af Restudy er citeret for at have sagt, at han er harm over, at hans virksomhedsnavn er blevet skrevet på listen til ansøgningen, mens lektor og phd. på CBS Kalle Johannes Rose er citeret for at have sagt, at det ser ud til, at Nordic Female Founders lyver i sit tilbudsmateriale.

Nordic Female Founders mener dog, at de har alt på det rene, og har derfor i dag gjort oplysningerne omkring de 29 virksomheder tilgængelig for offentligheden. Du kan se oplysningerne her.

Nyheder24.dk har derfor lavet en opdatering af artiklen og samtidig trukket ordlyden tilbage. Den tidligere rubrik lød: 'Medie afslører: Mia Wagner og én anden løve har snydt sig til flercifret millionbeløb' og er nu ændret til: 'Medie påstår Mia Wagner og én anden løve for at have løjet sig til flercifret millionbeløb'

Vi beklager.

Anbefalet til dig