Nyt billede kommet frem: Sådan så den 15-årige ud, da hun forsvandt

Af: Lucas Andreas

|

15/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet har offentliggjort et nyt billede af pigen.

Mest læste i dag

OBS: Pigen er nu fundet i god behold.

En 15-årig pige er fortsat savnet.

Hun blev sidst set natten til lørdag, hvor hun gik hjemmefra i en lyserød kjole.

Nu har Københavns Politi delt et nyt billede af hende i håb om at finde spor efter den forsvundne pige.

"Vi har et nyt billede af hende fra Indre By ved Frederiksberggade/Nytorv, hvor hun opholdt sig d. 13. maj klokken 00.34 til 00.57," skriver politiet på X.

Pigen har været i kontakt med sin familie, men der har ikke været nogen kommunikation siden, hvilket har øget bekymringen.

Politiet har ingen indikationer på, at hun skulle være udsat for en forbrydelse, men både hendes familie og politiet er meget bekymrede.

"Vi har umiddelbart ikke oplysninger, der peger på, at hun skulle være blevet udsat for en forbrydelse, men både hendes familie og vi er bekymrede for hende," lyder det fra politiet.

Beskrivelsen af pigen lyder, at hun er mellem 165 og 170 centimeter høj og har langt mørkt hår. Politiet opfordrer alle, der har set pigen eller har oplysninger om hendes opholdssted, til straks at kontakte dem på telefon 1-1-4.

Onsdag morgen kunne Henrik Stormer, vagtchef ved Københavns Politi, oplyse, at der ikke er kommet nye oplysninger om hendes opholdssted.

"Vi har ledt intenst efter hende i nattelivet," fortæller Henrik Stormer.

Enhver, der har oplysninger om pigen , opfordres til at hjælpe politiet med at finde hende og sikre hendes sikkerhed. Hendes forsvinden har skabt stor bekymring blandt både familien og myndighederne, og det er vigtigt at få hende hjem så hurtigt som muligt.

Anbefalet til dig