Nyt job til Keld og Hilda: Tvinger dem til at flytte

20/01/2020

Henrik Rothenbücher

Pressefoto: Musikevent.dk
Keld og Hilda skal deltage i en ny tv-serie, der kommer til han handle om boligen. I forbindelse med programmet er de blevet tvunget til at flytte, men det er ikke permanent.

Mest læste i dag

Keld og Hilda har underholdt danskerne lige så længe vi kan huske det, og det vil de fortsætte med.

Det populære tv- og musikpar har nemlig fået et nyt job, hvor de skal deltage i en helt ny tv-serie, der sætter fokus på boligen.

Det nye job tvinger dem dog til at flytte, men hvorhen det bliver, ved Keld og Hilda ikke endnu. 

“Det næste program bliver i fremtidens bolig. Vi skal bo i fremtidens bolig, men vi ved ikke, hvor det er henne. Vi får intet at vide. Alt holdes hemmeligt,” fortæller Keld og Hilda til ugebladet Her&Nu.

I interviewet afslører parret også, at det er den 73-årige Hilda Heick, der er skarpest hvad angår moderne teknologi, mens Keld må bede fruen eller børnebørnene om hjælp.

Flyttede ind i drømmehuset for nyligt

Det er dog ikke mere end et halvt år siden, at Keld og Hilda Heick flyttede ind i deres drømmehus.

Det lod de sig fortælle til Billed Bladet den 31. juli 2019.

“Vi har ikke kræfter til at bygge en gang til, og vi vil rigtig gerne blive boende. Vi føler os hjemme. Her er så dejligt og fredeligt, og naboerne er søde. Kun hvis vi blev alene, ville ingen af os bo her,” fortalte ægteparret dengang.

Keld og Hilda havde boet 7 år i Sverige, inden de i sommeren 2019 flyttede tilbage til Danmark. Her bor de nu med kort afstand til deres datter Annette.

 

Anbefalet til dig