Ole Henriksen er altid gået "all in": Så kom jeg ud og lavede striptease og stod nøgen foran dem og svingede med min..."

Af: Liva H.

|

08/10/2024

Nyheder
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Det er de helt saftige afsløringer Ole Henriksen kommer med.

Lige nu læser andre også

Du kender det sikkert – barndommen er fuld af sjove, skøre og til tider lettere pinlige øjeblikke, som vi ser tilbage på med et smil.

Men hvad nu, hvis dit barndomsminde involverede en noget anderledes cirkusforestilling?

Forestil dig, at du står foran hele vejen, og dit ekstranummer er... ja, lidt mere afslørende end planlagt. Lyder det som noget fra en komediefilm? Det er faktisk virkelighed for en af Danmarks mest kendte personligheder, som altid har haft en flair for showbiz – selv i en meget ung alder.

Cremekongen Ole Henriksen, kendt for sine glødende ansigtsprodukter og store smil, har altid været en entertainer.

Som barn var han noget af en vovehals, og det viste han med stor selvtillid, da han og hans kusine Hanne optrådte for vejens børn i deres eget hjemmebryggede cirkus. Det var ikke bare akrobatik og banjospil, der stod på programmet – nej, Ole havde et helt særligt ekstranummer i ærmet.

"Så kom jeg ud og lavede striptease og stod nøgen foran dem og svingede med min lille tissemand," fortæller Ole Henriksen i podcasten Extraordinary. Jep, du læste rigtigt. Den verdensberømte skønhedsguru har aldrig været bange for at vise sin personlighed og krop for den sags skyld– heller ikke dengang, hvor han som barn i sit cirkusshow gav publikum noget, de nok aldrig glemte.

Ole Henriksen reflekterer i podcasten over, hvordan hans barndom har formet ham som person. Han var aldrig bange for at skille sig ud og turde altid være sig selv.

"Jeg elskede at være entertainer, når jeg havde cirkus ned i bagskuret," siger han og fortæller at den frygtløshed og vilje til at stå ved sig selv er noget, han har båret med sig hele livet:

"Der er åbenbart noget i mig, der aldrig har været bange, og der aldrig har holdt sig tilbage. Du skal altid være den bedste udgave af dig selv," siger Ole Henriksen.

Så hvis du nogensinde har undret dig over, hvor den altid sprudlende Ole får sin energi og livsglæde fra, så er det tydeligt: Det stammer helt tilbage fra hans barndom.

Anbefalet til dig