Opråb fra Netto-elev: "Hvad fanden sker der for folk?"

08/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Morten er dybt frustreret - derfor kommer han nu med et opråb.

Mest læste i dag

De fleste som arbejder i detailhandlen kan nok godt skrive under på, at det ikke er altid, at man bliver behandlet lige pænt af kunderne. Morten Didrichsen er elev i Netto, i Augustenborg - og efter en lørdagsvagt blev kundernes ubehøvlede opførsel for meget for ham.

Derfor kommer han nu med et opråb til alle, som han har delt på sin Facebook-profil.

“Lille opråb fra Netto-eleven her. Som de fleste af jer ved, er jeg elev i Netto Augustenborg, og det er jeg rigtig glad for. Nu har det jo lige været lønningsdag, og det betyder jo selvfølgelig, at der er travlt i alle butikker," sådan indleder han opslaget.

"Det var ret personligt"

“Hvad fanden sker der for folk lige nu? Jeg har i dag haft en vagt fra 6:00 til 15:00, i løbet af de 9 timer er det lykkedes mig at blive svinet til 9 gange, blot fordi jeg som medarbejder er nødt til at pointere, at vi skal holde afstand og passe på hinanden,” skriver Morten Didrichsen.

“Flere af dem sagde noget, der virkelig ikke var pænt. Det var ret personligt, så jeg vil helst ikke gentage det. Men det gør mig både ked af det og frustreret, at nogen taler sådan til os, når vi blot forsøger at gøre det trygt for alle,” siger Morten Didrichsen.

Ligesom mange andre er Morten Didrichsen også bange for at blive smittet og risikere at smitte andre. Hans egen far er hjertepatient. 

“Selvom min far er i risikogruppen, går jeg glædeligt på arbejde hver dag og gør det med et smil. Jeg og alle andre medarbejdere i detailhandlen forsøger at passe på, men vi kan ikke gøre det alene. Min bøn er, at kunderne også vil være med til at gøre det. Vi kan jo ikke bare blive hjemme,” siger han til avisen.

Herunder kan du se Mortens opslag, som allerede er blevet delt over 750 gange.