Trist nyt til disse danskere: Netto lukker

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lokalbefolkningen må finde et andet sted at handle.

Lige nu læser andre også

Østbirk byder snart på en ny og forbedret indkøbsoplevelse, når den lokale Netto butik gennemgår en omfattende renovering for at tilpasse sig Nettos nye butikskoncept. Med et nyt udtryk og opgraderet indretning forventes det, at butikken bliver mere indbydende og funktionel, og at det vil appellere til flere kunder.

"Vi skal renovere og opgradere butikken efter Nettos nye butikskoncept, som man også kender det fra Brædstrup og Egebjerg. Det vil betyde, at vi prøver at åbne butikken lidt mere op, og der kommer nye farver og træpaneler på væggene efter skandinavisk stil. Samtidig vil der kommer musik i højtalerne, og det skal gerne være med til at løfte indkøbsoplevelsen, så her bliver rart at komme." udtaler Butikschef Joachim Andersen.

Netto Østbirk flyttede ind i det tidligere Kiwi-supermarked i 2017, og butikschefen forventer, at ombygningen vil tiltrække flere kunder. Han erkender, at butikken trænger til en opfriskning og at der er behov for bedre organisering af varerne for at forbedre kundernes oplevelse.

"Vi har jo en lille butik og kan måske godt have et ry for, at vi roder lidt, og det er noget, som vi ved, at kunderne reagerer negativt på. Derfor skal ombygningen også hjælpe os til at få mere samhørighed mellem varerne i butikken, og den bliver indrettet, så det bliver nemmere for kunderne at komme rundt. Det skal gerne give en pænere butik, og at det bliver hyggeligere at komme her," fortæller Joachim Andersen.

Forbedringer og nyheder i butikken

Under renoveringen vil der blive oprettet en større afdeling til frugt og grønt, og convenience-varer som nemme måltidsretter vil få mere plads. Der vil også blive indført en 'scan & go'-mulighed for kunder, der ønsker at betale hurtigt og nemt.

Udover de indvendige forbedringer vil Netto Østbirk også gennemgå en udvendig transformation. Butikschefen ser frem til at byde kunderne velkommen i den forbedrede butik og forventer, at den nyindrettede butik vil markere sit nye look den 10. november med en åbningsceremoni, hvor der serveres scones og kaffe til kunderne. Netto-kædens direktør vil også være til stede for at klippe snoren.

Netto har store planer for 2023 og har sat sig som mål at renovere eller opføre i alt 174 butikker inden april 2024. For Netto Østbirk markerer renoveringen en ny begyndelse med forbedret indkøbsoplevelse for lokalsamfundet.

I tiden op til genåbningen vil butikken være midlertidigt lukket fra den 3. november klokken 18 til den 10. november. Byen Østbirk kan glæde sig til en moderne og opgraderet Netto butik, som vil give kunderne en mere tilfredsstillende indkøbsoplevelse.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig