Påvirker millioner af danskere: Lukker ned fredag

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Gør det inden fredag aften klokken 20, lyder anbefalingen

Lige nu læser andre også

Inden længe slutter endnu en skoleuge for de danske børn, hvilket betyder at madpakker og idrætstøj kan skiftes ud med et slukket vækkeur og fri leg.

Men skal du som forældre opdateres på børnenes lektier til mandag morgen, så bør du gøre det nu, skriver Se og Hør.

Kommunikationsplatformen Aula, der bruges af forældre og lærere til at kunne kommunikere med hinanden, går nemlig også på weekend.

Platformen lukker ned over weekenden, da systemet skal opdateres. Det vil derfor ikke være muligt at kunne logge ind fra fredag aften klokken 20, og frem til søndag formiddag klokken 12.

Det betyder desværre også at andre brugere af Aula end blot skolesystemet, så som kommunale- og selvejende dagtilbud, også vil støde på en login-forside der ikke sende brugeren videre ind på platformen.

Men ud fra beskrivelsen af den kommende opdatering, lyder det til at der er tale om forbedringer af platformen, som vil gavne dens millioner af brugere.

Opdateringerne gør det blandt andet muligt i fremtiden at redigere i begivenheder i kalenderen: noget der ikke har været muligt tidligere.

Derudover bliver der inkorporeret en skraldespandsfunktion, så slettede beskeder ikke forsvinder ud i intetheden. Ydermere bliver det nemmere at tagge billeder, og layoutet af vigtige opslag får et forbedret design.

Aula opdateres typisk tre gange om året, men den kommende opgradering bliver første gang at platformen bliver lukket ned, da der er tale om større opdateringer end tidligere.

Anbefalet til dig