Par betalte 125 kroner for varer i Føtex' selvscan: Så tog episoden en uventet drejning

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Parret scannede varerne ind og betalte.

Mest læste i dag

I dagligvareforretninger oplever medarbejdere fra tid til anden mærkværdige episoder. Sådan var tilfældet i Føtex i Roskilde, hvor en der forleden udspillede sig en episode, som både medarbejdere og involverede sent vil glemme.

Det lignede en helt almindelig og rutinemæssig indkøbstur, da en 28-årig kvinde fra Roskilde og hendes 34-årige mandlige ledsager fra Lejre trådte ind i Føtex i Stationscentret i Roskilde.

Hvad der skulle have været en almindelig tur gennem selvscanskassen endte dog helt anderledes, da situationen pludselig tog en uventet og spektakulær drejning.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Parret var kommet for at erhverve kosmetiske varer til en samlet værdi af 350 kroner, men de havde ikke i sinde at gøre det på en helt særlig måde. 

Ved selvscanskassen besluttede de sig i stedet for at udføre en snedig manøvre, hvor de blot scannede kosmetikprodukter til en værdi af omkring 125 kroner, selvom de forsøgte at få varer til en værdi af 350 kroner ud af butikken.

Men som det så ofte sker, så kom sandheden frem og så dagens lys.

Idet de forsøgte at forlade butikken, gik varealarmerne i gang, og indkøbsturen tog en dramatisk og uforudsigelig vending.

Personalet i butikken greb hurtigt ind og holdt parret tilbage, indtil politiet ankom klokken 17.29. 

Overraskende nok blev de sigtet for bedrageri i stedet for butikstyveri på grund af deres manøvre under betalingen.

Anbefalet til dig