Pernille Nygaard føler sig uretfærdigt behandlet:"Håber inderligt at det her ændre sig"

Af: Liva H.

|

05/08/2024

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Den tidligere reality-stjerne letter hjertet.

Lige nu læser andre også

Da den 20-årige Pernille Nygaard deltog i sæson 8 af Paradise Hotel i 2012, havde hun næppe forestillet sig, at det stadig ville have konsekvenser for hende 12 år senere.

Selvom det kan lyde utroligt, er det netop virkeligheden for Pernille.

I dag er Pernille 33 år og blev uddannet cand.jur. sommeren 2022. Efter de sidste eksamener kunne hun kalde sig advokatfuldmægtig og meddele, at hun kort tid efter ville tiltræde stillingen som forsvarsadvokat hos Rasmus Solberg.

Men da hun flyttede til Jylland, blev alting anderledes. Det fik hende til at åbne op om nogle svære tanker og følelser.

Pernille har nemlig haft svært ved at finde et job og ryste sit tidligere ry som "Dumme-Pernille" af sig.

I et opslag på Instagram fortæller Pernille, hvorfor hun ikke har været så aktiv på de sociale medier på det seneste. Hun har måttet tænke over, hvordan hendes liv skulle se ud, og acceptere livets uretfærdige vilkår.

"Jeg VED, at jeg indeholder langt mere, end hvad man kan læse i medierne - og det ved dem, der kender mig, også. Jeg har ikke længere tænkt mig at forsvare, hvem jeg er/var. Jeg er træt af at blive behandlet som en kriminel med en plettet straffeattest, blot fordi jeg for 12 år siden deltog i Danmarks største realityprogram. Ærligt talt (slap af),"

skriver hun i opslaget og påpeger, at hun har arbejdet hårdt og på lige fod med alle andre, der studerede jura for at kunne kalde sig "advokat".

I opslaget nævner hun en specifik oplevelse, hvor hun havde været til jobsamtale, men ikke kunne få jobbet, da medarbejderen i det pågældende firma ikke ville ansætte hende på grund af hendes tidligere reality-deltagelse. Det er blot ét af flere tilfælde, hvor Pernille ikke har følt sig taget alvorligt inden for sit fag.

"Jeg har været til mange jobsamtaler, halvdelen af dem formentlig fordi de syntes, det kunne være sjovt at se 'giraffen' i virkeligheden," fortæller hun.

Til slut i opslaget påpeger Pernille, at hun håber, at virksomhederne ændrer tilgang til 'offentlige ansigter', da det i dagens verden vil være næsten umuligt ikke at støde på nogen, der enten er Youtuber, influencer eller tv-personlighed.

Du kan se opslaget nedenfor:

Anbefalet til dig