Peter Ingemann åbner op om stor usikkerhed: Jeg var ikke god nok

Nyheder
Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Bag den storsmilende tv-vært er der også alvor.

Mest læste i dag

På skærmen er han næsten altid et stort smil. Han tager seerne med på eventyr, når han kører rundt i landet på sin Puch Ponza Juvel og han tager seerne med ud i verden, når han er vært på programmet Størst.    Men bag det smilende ansigt i TV2's populære programmer, gemmer der sig også en usikkerhed. Det fortæller han nu i et interview med BILLED-BLADET.   Her fortæller Peter Ingemann at han mener, at tv er fyldt med værter - der ligesom ham selv - har skeletter i skabet.   Han fortæller også om, hvordan faderens svigt har plantet en livslang usikkerhed i ham. Peter Ingemanns far var alkoholiker, men han holdt meget af sin far.
Faktisk er dette noget, der stadig præger ham hver eneste dag.   "Jeg tror i det hele taget, at vores branche er befolket med folk, der ikke er blevet set. Vi arbejder alt for meget, risikerer ægteskaber og nogle gange liv og lemmer for én eneste ting: At blive eksponeret. Bagved er der en eller anden drivkraft, og jeg tror, det delvist er en mørk drivkraft. Det er simpelthen et råb om at blive set og få den opmærksomhed, man ikke synes, man fik som barn," lyder det fra Peter Ingemann.    Peter Ingemann fortæller, at hans hustru er skolelærer og at han ifølge hende er det som kaldes "tidligt skadet". Da han fik grund-ødelagt ting inden i, omkring at han ikke var god nok. For hvis han havde været god nok - så havde faren selvfølgelig holdt sammen på familien. Derfor har han altid en grund-usikkerhed i sig, afslører han.

"Hvad fanden er det der foregår?"

På de sociale medier er tonen grov - og det er noget som har fået den populære vært til at reagere.

Derfor kommer han nu med et opråb på sin Instagram-profil.

Her refererer han blandt andet til den hårde tone der har været i X Factor den seneste tid, som har været meget omtalt i medierne. Men han retter også et opråb mod den generelle tone på internettet og dét, at mange sviner hinanden til bag skærmen.

"Der er altså et menneske i den anden ende, som bliver ked af det, tvivler, stopper op og som kan blive livsvarigt skadet. Spørg mobbeofre der er blevet voksne? Eller hvad med bare at spørge dig selv! - dig som sidder der bag skærmen! Husker du selv hvordan det var som barn i skolen eller ung...voksen, når du blev drillet. For det har alle prøvet og jeg tænker ikke nogen elsker det," skriver han og slutter af:

"Tænk dog. Sportsfolk, politikere, deltagere i talentshows eller bare deltagere i debatten oplever konstant mobning, had og trusler. Jeg har selv oplevet at en skrev at han godt kunne forstå min far skød sig, jeg får tit at vide at jeg er talentløs og jeg er også blevet truet et par enkelte gange. Jeg har ret meget teflon på kroppen, så mig skal I ikke have ondt af, men jeg har ondt af dem som rammes og jeg har i den grad ondt af dig der mobber. Hvor må det være et sølle liv og i bedste fald et liv hvor man overhovedet ikke sætter sig i et andet menneskes sted. STOP DET! - og bliv selv et dejligt menneske! Du kan nå det."

I kommentarfeltet strømmer det ind med kommentarer, fra følgere der takker ham for at tage debatten op. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig