Peter Ingemann: 'En lille cirkusfamilie afsted'

22/07/2022

Thea Andersen

Foto: Rikke Kjær Poulsen/Ritzau Scanpix
Peter Ingemann nyder at være "busguide på fuld tid" - og det samme gør familien.

Mest læste i dag

Opdateret: Vi er blevet gjort opmærksomme på, at Peter Ingemanns opslag om bus-guide, er en aprilsnar, og denne artikel trækkes derfor tilbage. Vi beklager.

Danskerne kender ham især for en lang række TV 2-programmer, bland andet 'Størst', 'Ingemann og Vestkysten' og 'Ingemann, Fyn og Lolland-Falster', hvor Peter Ingemann rejser land og rige rundt - og det er noget, som han ikke kan få nok af.

Den populære tv-vært bruger selv sin fritid på at 'rejse rundt'.

Flere gange årligt kan man nemlig opleve Berlin med Peter Ingemann som guide, der tager med i bussen og fortæller om sine yndlingssteder.

"Jeg har lige været på tv-optagelser i Berlin, og så tog jeg derned igen med et hold busrejser. Jeg er jo guide i Berlin i min fritid, og der er vi lige kommet hjem fra," fortæller den 49-årige TV 2-vært til BILLED-BLADET, som fortsætter:

"Min kone var med, og det var min yngste datter også. Min ældste datter blev hjemme, fordi hun skulle arbejde. Vi er en lille cirkusfamilie afsted, og det er rigtig hyggeligt."

Ifølge BILLED-BLADET fortæller han, at det er et familieprojekt, og de hjælper med sælge drikkelse og holde styr på tropperne under busturene.

For knap fire måneder siden valgte den folkekære tv-vært at sige "tak for denne gang", og dermed slutte sin 20 år lange tv-karriere.

"Tak til TV 2 for de sidste 10 år. Jeg har elsket hvert et øjeblik," skrev Peter Ingemann i et Facebook-opslag.

Det skyldes ifølge ham selv, at han har valgt at "søge nye udfordringer" og blive "busguide på fuld tid".

Og det er han blevet.

"Jeg har valgt at blive ansat på fuld tid hos Nilles Rejser og vil i starten kun køre ture i Silkeborg og Ry," lød det fra tv-værten.

På busturene fortæller han ifølge Dagens.dk om sig selv og sit liv, og de har fået temaet "Ingemann - Mit Livs Rejse".

Anbefalet til dig