Pludseligt nyt om dronning Mary er blevet offentliggjort

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Sådan bliver det fra nu af.

Lige nu læser andre også

I søndags fik kronprinsesse Mary en ny titel.

Her blev hun til Hendes Majestæt Dronning Mary.

Og det betyder også, at der er noget mere som vil ændre titel. Nemlig Mary Fonden.

Det meldes blandt andet ud på Fondens Instagram-profil.

Mary Fonden blev stiftet tilbage i 2007. Fonden arbejder på at bekæmpe social isolation, hvor de tre vigtigste områder er mobning og trivsel, vold i hjemmet og ensomhed.

På Mary Fondens Instagram-profil deles ændringen af navnet.

“I går blev Mary Fondens formand dronning. Og derfor vil vi fremadrettet være H.M. Dronning Marys fond. Mary Fondens arbejde fortsætter uændret, og med formanden i spidsen arbejder vi også fremover med at bekæmpe social isolation ved at identificere, udvikle og drive projekter i samarbejde med partnere,” lyder teksten.

Fonden understreger dog at stort set alt vil forblive, som det var før abdiceringen - herunder fondens navn i daglig tale:

"Vi vil fortsat i daglig tale hedde Mary Fonden. Men vores lange titel bliver selvfølgelig ændret, når den formelle proces omkring et navneskifte er afsluttet", forklarer kommunikationschef Bodil Liv Holm til BILLED-BLADET.

Du kan se hele opslaget herunder.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig