Politiet anholder serieindbrudstyv: Fangede ham takket være hans kærlighed til specielt “tema”

23/9/22 07:54

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En mand, der var anklaget for at have begået indbrud hos sine naboer, blev fanget af politiet, efter at de genkendte hans shorts og sokker med et helt særlig tema.

Politiet i Tuls, Oklahoma siger, at den mistænktes kærlighed til det elskede “tema" er det, der hjalp dem med at fange Edward Prince, også kendt som “Smacc Man” den 16. september for flere indbrud i hans lejlighedskompleks. 

Fem separate indbrud er blevet rapporteret i komplekset siden juli, oplyser Tulsa Police Department i et Facebook-opslag, rapporterer Metro.

Alle de anmeldte røverier var af samme karakter, oplyser politiet og oplyser, at den mistænkte i hver især sparker døren ind i lejligheden, inden han stjæler elektronik, fjernsyn og våben fra hvert hjem.

Under flere af røverierne blev Price set flygte fra stedet iført Svampebob Firkant-tema shorts og Svampebob Firkant sokker.

Da Edward senere gik på Facebook Marketplace for at forsøge at sælge nogle af de stjålne varer, kunne de samme Svampebob Firkant shorts og sokker ses i baggrunden af billederne.

Efter at have fået en ransagningskendelse til Prices lejlighed fandt politiet de to svampebob-temas beklædningsgenstande, der passer til beskrivelsen af ham..

Myndighederne opdagede derefter stjålne fjernsyn, telefoner, iPads, tablets, pistoler, ammunition, internetroutere og andre elektroniske enheder, som Price tilsyneladende havde taget fra flere af sin nabos lejligheder.

“Bare så i ved det, så var den mistænktes lejlighed ikke placeret i en ananas under havet,” spøgte politiet i Tulsa i deres opslag om anholdelsen.

Price er blevet sigtet for tre tilfælde af andengrads indbrud, kendskab til at skjule stjålne ejendele og besiddelse af et skydevåben.

 Ifølge politiet i Tulsa er Price en tidligere dømt forbryder.