Politiet bekræfter: Nu undersøges Filippas tiltalte også i Emilie Meng-sagen

19/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Privat
Politiet bekræfter hermed, at den tiltalte 32-årige mand nu også undersøges i sagen om Emilie Meng

Mest læste i dag

Søndag eftermiddag blev en 32-årig mand anholdt i forbindelse med Filippa-sagen. Den 32-årige mand blev dagen efter sigtet for frihedsberøvelse samt flere overgreb, og han sidder netop nu varetægtsfængslet.

Den chokerende sag om den 13-årige forsvundne pige, fik mange danskere til at tænke på en anden sag. Nemlig sagen om den forsvundne Emilie Meng, som forsvandt fra nogenlunde samme område, og som også blev efterforsket af det samme politi.

Den største årsag til koblingen er naturligvis, at Emilie Meng forsvandt fra Korsør, mens Filippa forsvandt forholdsvis tæt på det vestsjællandske by, og da politiet fandt Filippa, var det netop i Korsør.

I mandags meldte Emilie Meng-familiens advokat ud, at hun håbede, at der ville blive lavet en undersøgelse om, hvorvidt den anholdte kan have noget at gøre med den dengang 17-årige piges forsvinden og efterfølgende mord, og den undersøgelse bekræftes nu.

Til B.T. fortæller bistandsadvokat, Mai-Brit Storm Thygesen, at hun har været i kontakt med politiet, og de bekræfter, at de vil undersøge om den 32-årige mand kan have spillet en rolle i Emilie Meng-sagen.

"Jeg har været i kontakt med politiet, som har bekræftet, at de selvfølgelig også vil kigge på Emilie Meng-sagen" fortæller advokaten til B.T.

Emilie Meng forsvandt den 10. juli 2016 på vej hjem fra en bytur, og knap et halvt år senere blev hun desværre fundet dræbt. Morderen er endnu ikke fundet.

Tidligere i dag kom det frem fra et vidne, hvorfor politiet havde massiv interesse mod en særlig adresse i søndags til trods for, at den 13-årige Filippa aldrig havde været der.